Fps: tudástár a kézbetegségekhez

Kiemelt Piac

Október elejétől találkozhat a nagyközönség a sajtó- és digitális hirdetésekkel, amelyeknek a célja, hogy felhívja a figyelmet a Miskolci Kézsebészeti Centrumra, illetve forgalmat tereljen az ország első, kézproblémákkal és kézbetegségekkel kapcsolatos, az fps által fejlesztett átfogó tudástárra, a keztippek.hu weboldalra.

A Miskolci Kézsebészeti Centrum azért is különleges, mert intézetvezető főorvosa, Dr. Szabó Zsolt 2016-tól a Világ Kézsebész Társaság elnöke. Az ő vezetésével dolgozó kiváló szakembergárda akár beutaló nélkül is várja a kézproblémákkal küszködőket a miskolci vagy ózdi rendelőkben.

Küldetésük, hogy minél szélesebb körben segítsék a rendszeres fájdalommal és egyéb kézbetegségekkel élők mindennapjait és a problémákra a lehető legjobb megoldást ajánlják. A weboldalon az átfogó tudástár és videóanyagok mellett egy teszt is található, amely segítségével az értintettek megtudhatják, hogy az érintett területek és tünetek alapján nagy valószínűséggel milyen kézbetegséggel küzdenek.

Az egy hónapos kampány médiatervezését, a médiavásárlását, a kampánykreatívok koncepcionálását és elkészítését, illetve a designt és a fejlesztést egyaránt az fps ökoszisztéma ügynökség készítette a Miskolci Kézsebészeti Ellátó És Oktató Intézet Kft. számára. A változatos felületeken futó digitális hirdetések mellett a sajtóhirdetésekkel többek között a Nők Lapjában, a Színes RTV-ben vagy a Meglepetés magazinban, illetve egyéb, egészség tematikájú kiadványban is találkozhatunk mostantól. A kampány része továbbá egy egyedi Füles rejtvényszponzoráció, amelynek célja kifejezetten az idősebb korosztály elérése.