Együttműködik az Iron Lady és a BioTechUSA

Márkák

Hosszú Katinka a táplálék-kiegészítő céggel dobja piacra a közösen kifejlesztett, Iron Series névre hallgató termékvonalát.

Hosszú Katinka, többszörös világ- és Európa-bajnok olimpikon úszónő a BioTechUSAközpontjában jelentette be a táplálék-kiegészítő céggel való egyedülálló együttműködés részleteit. A magyar Iron Lady című motivációs könyv mellett november 16-ától a hálózat boltjaiba kerül az Iron Series termékcsalád, amely jelenleg az Iron Meal fantázianévre hallgató magas fehérjetartalmú étkezéshelyettesítő italport és az Iron shakert foglalja magában, azonban ezt a felek a közeljövőben újabb termékekkel kívánják bővíteni.

A piaci bevezetést támogatja majd a The Iron Series Tour elnevezésű országos road show is, ahol az úszónő a BioTechUSA boltjaiba látogat majd. A rajongók a http://www.biotechusashop.hu/the-iron-series-tour-2015/ weboldalon 2015. október 15-éig szavazhatják meg azt a 20 üzletet, ahol szeretnének találkozni a sportolóval.

„A motivációs könyvek, a jövőben megjelenő Iron termékek és az Iron Series termékcsalád is azoknak az Iron hölgyeknek, uraknak, lányoknak és fiúknak készültek, akik mernek nagyot álmodni, szeretnék elérni a céljaikat, és ezért készek keményen megdolgozni” – mondta az Iron Lady.

„A BioTechUSA elkötelezettje a magyar és a nemzetközi sportéletnek, és minden sporttal kapcsolatos nagyszerű kezdeményezésben szívesen vesz részt. Elmondhatatlanul inspiráló bepillantást nyerni egy olyan sikertörténetbe, mint Hosszú Katinkáé, és kicsit részesévé válni” – nyilatkozta az együttműködésről Lévai Bálint, a BioTechUSA ügyvezető igazgatója.