1848 néző előtt csapnak össze a szavak forradalmárai

Hírek

A Red Bull ismét rendhagyó márkaépítő eseménnyel ünnepel.

Színházi előadásként tér vissza március 15-én a Red Bull Pilvaker, az év talán legkülönlegesebb ’48-as megemlékezése, amiben Magyarország neves színészei és elismert rapperei együtt tisztelegnek a forradalmi hősök előtt. A 2012-ben többek között Arany Pengét érő esemény szervezésében ismét a Human Telex Reklámügynökség a Red Bull partnere.

„Ez egy generációkat és stílusokat összehúzó rendhagyó esemény, amelynek a központjában a tiszteletadás áll. Minden élőben folyik majd, és egy modern, animációkkal megoldott látványvilággal fognak a nézők találkozni” – mondta Soproni István, a Human Telex Reklámügynökség rendezvény igazgatója. Hozzátette: a márka kommunikációs stratégiájának része a sport és a kulturális projektek támogatása, illetve megvalósítása, azonban mindig egyedi elképzelések alapján. A március 15-i rendezvény tökéletesen megfelel a brand alapvető marketing előírásának, amely szerint 100%-ban helyileg relevánsnak, 100%-ban innovatívnak és 100%-ban Red Bullosnak kell lennie az adott eseménynek, amely megvalósul.

A Red Bull Pilvaker idén, március 15-én számos újdonságot hoz: a korábban rapperek és a slammerek versenyeként is debütáló esemény most színtiszta színházi előadásként tér vissza. A Szavak Forradalma produkciót Szente Vajk színész-rendező állítja az Erkel Színház színpadára az ünnep estéjén. Az irodalmi-zenei kezdeményezés korábbi csapatát – Dipa (DSP), Bom (DSP), Saiid (Akkezdet Phiai), Diaz, Wolfie (Punnany Massif), Snow, Sub Bass Monster és Kautzky Armand – ráadásul most Szervét Tibor, Kiss Ádám, Sena (Irie Maffia), Földes Eszter, Trecskó Zsófi és a Random Trip zenészei is kiegészítik.

A Red Bull Pilvakert idén az Erkel Színházban rendezik, ami a dátum előtt tisztelegve 1848 nézőnek ad helyet március 15-én, este nyolc órakor. Az érdeklődők egységesen 1848 forintért juthatnak hozzá a jegyekhez.

 

SOCIAL MEDIA