14 millió megtekintést ért el a Star Wars: Ahsoka első része

Hírek Kiemelt

A Lucasfilm és a The Walt Disney Company bejelentette, hogy a „Star Wars: Ahsoka” első része, a „Mester és tanítványa” volt a legnézettebb tartalom a Disney+-on az elmúlt héten.

 

„Az Ahsoka minden korosztályban a rajongók kedvencévé vált, és csodálatos látni, hogy a saját sorozatában továbbra is nagy visszhangot kelt a nézők körében” – mondta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. „Szeretném elismerni a Dave Filoni és Jon Favreau által vezetett kreatív csapatunk, a Rosario Dawson vezette hihetetlen színészgárda és a tehetséges stáb fantasztikus munkáját – a csapat és az egész Lucasfilm nevében pedig köszönetet mondunk a rajongóknak, akik Ahsoka minden egyes lépését végigkísérték, és mindazoknak, akik csak most ismerkednek meg vele a Disney+-on.”

A Disney+ legújabb, saját gyártású sorozata a Birodalom bukása után játszódik és Ahsoka Tano, az egykori Jedi lovag kalandjait követi, aki ezúttal egy, a sebezhető galaxisra leselkedő fenyegetés után nyomoz. A cselekmény egy újabb, érdekes kiegészítése lesz a messzi-messzi galaxisban játszódó franchise-nak, amely mélyebb bepillantást enged Ahsoka saját történetébe és múltjába, valamint a Star Wars univerzumba.

Rosario Dawson mellett a főbb szerepekben feltűnik majd Natasha Liu Bordizzo (Sabine Wren), Mary Elizabeth Winstead (Hera Syndulla), Ray Stevenson (Baylan Skoll), Ivanna Sakhno (Shin Hati), Diana Lee Inosanto (Morgan Elsbeth), David Tennant (Huyang), Lars Mikkelsen (Thrawn admirális) és Eman Esfandi (Ezra Bridger).

 

SOCIAL MEDIA