„Zene az emberség szolgálatában”: online koncertet ad Leslie Mandoki a TV2 Play-en

Hírek Kiemelt

Országos premier: A TV2 Play felületén eddig nem látott koncerttel várja a nézőket a Mándoki Soulmates április 17-én.

 

2021 legnagyobb online zenei show-jának, a Hungarian Pictures / Magyar Képek koncertnek magyarországi premierje április 17-én, szombaton 20 órakor lesz a TV2 Play-en. A Mándoki Soulmates óriási online koncerttel várja a nézőket! Az eseményt „Zene az emberség szolgálatában” szlogennel rendezik meg.

„Két aspektusát nem lehet a zenésznek karanténba helyezni: a kreativitást és a felelősségvállalást a közönségünkkel szemben. Úgy éreztem, hogy tartozunk azzal, hogy valamit visszaadunk. Valakinek meg kell gyújtania a fényt. A zene erről szól. Ezért hoztuk újra össze a Mándoki Soulmates tagjait a világ minden részéről” – mesélte a legenda.

Bartók Béla nyomán alkottak közösen zenét, különleges dolgokkal reagál a világ történéseire a Mándoki Soulmates.

„Komoly kihívás természetesen a világ minden részéről zenélve, a pandémia pedig felvet egyetemes kérdéseket, fontos, hogy egy társadalom ilyenkor összeálljon a kapzsiság és az egoizmus ellen. A magyarok a jég hátán is megélnek, ezzel együtt is ez a legfontosabb” – tette hozzá a művész.

Leslie Mandoki az elmúlt 45 évben bejárta a világot. A legsikeresebb magyar rockzenész pályafutása során olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Lionel Richie, Jennifer Rush vagy Phil Collins. 29 éve alapított világsztárokkal teli formációja, a Mandoki Soulmates olyan zenészeket tömörít, mint Al Di Meola, Chaka Khan, Ian Anderson, Jack Bruce, Greg Lake vagy Richard Bona. Leslie Mandoki emellett az elmúlt évtizedek alatt számtalan tévéfilmhez és Disney-filmekhez írt muzsikát, német autókonszerneknek írt zenét, Angela Merkel kampányában dolgozott zenei rendezőként, sőt az FC Bayern számára is komponált több indulót.

SOCIAL MEDIA