Xerox Brenva HD nyomdagép a gyorsabb és gazdaságosabb nyomtatásért

Hírek

Az előrejelzések szerint a színes tintasugaras nyomdai szolgáltatások iránti kereslet 2022-ig IT Strategies’ The Production Cut-Sheet Inkjet Market, 2018. július várhatóan a mostani ötszörösére növekszik majd. Ez azt is jelenti, hogy a nyomdáknak nagyobb termelékenységre és rugalmasságra lesz szükségük ahhoz, hogy ehhez a növekedéshez hozzájárulhassanak. Annak érdekében, hogy ezzel az elvárással ügyfeleik lépést tudjanak tartani, a Xerox 40 százalékkal növelte a nyomdagép nyomtatási sebességét, valamint lehetővé tette a tekercsből történő papíradagolást a folyamatos működés érdekében.

Termelékenységnövekedés

A fejlesztéseknek köszönhetően az új Brenva HD kétoldalas nyomtatási sebessége percenkénti 197 A4-es oldalról 275 oldalra növekedett. Ezáltal lehetővé téve a szolgáltatóknak, hogy a tintasugaras nyomtatás által kínált előnyöket több területen kihasználhassák, nagyobb mennyiségben, mindezt kiváló minőség mellett.

 

„A nyomtatási sebesség, a munkafolyamatok hatékonysága és az üzemeltetési költségek a legfontosabb tényezők, amelyeket a tintasugaras nyomdagépek beszerzésekor figyelembe vesznek” – mondta Marco Boer, IT-stratégiai alelnök. „A Brenva HD nyomtatási sebességének növelése azt jelenti, hogy a szolgáltatók nagyobb mennyiségben és gyorsabban tudnak nyomtatni, különösen olyan kulcsfontosságú területeken, mint a DM levelek vagy a tranzakciós nyomdatermékek gyártása.”

Nyomtatási rugalmasság

A Xerox technológiai partnerével a Tecnauval együttműködve elérhetővé teszi a Tecnau SheetFeeder™ BV tekercsadagoló rendszert is, így lehetővé válik akár kilenc órán keresztül is a folyamatos vágott papír adagolása. A Brenva HD az első olyan, vágott papírt használó tintasugaras nyomdagép, amely lehetővé teszi a tekercsből történő papíradagolást, így hosszabb nyomtatási feladatok is kivitelezhetők anélkül, hogy gyakran újra kellene tölteni a papíradagoló tálcát.

Több applikáció, nagyobb nyereség

Annak érdekében, hogy a nyomtatási szolgáltatóknak még több lehetőségük legyen új alkalmazások készítésére, a Brenva HD-val mostantól akár 270 g/m2 papírra is lehet nyomtatni. A Brenva HD segítségével gyorsan és hatékonyan állíthatók elő olyan nyomdatermékek, amelyekhez vastagabb és nehezebb médiumok használata szükséges.

„Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik az új, hatékony üzleti lehetőségek felkutatását ügyfeleink számára. A Brenva HD fejlesztésénél ezeket a szempontokat vettük figyelembe” – mondta Ragni Mehta, a Xerox Cut Sheet Business üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Ügyfeleink mostantól a nyomtatási feladatok elvégzésére koncentrálhatnak, maximálisan növelve üzleti potenciáljukat és növekvő bevételeiket, függetlenül a futási időtől.”

A könyv-, tranzakciós és direct mail szegmensek tintasugaras nyomtatásában nagymértékű növekedés várható a következő években. A Brenva HD ehhez növekvő teljesítményével és új tekercsadagolási rendszerével járul hozzá, ezáltal növelhető a kapacitás, csökkenthetők a működési költségek, és nő a nyomdák nyeresége.

Elérhetőség

A Brenva HD sebességnövelő opció már Magyarországon is elérhető. A készlet az új nyomdagépekhez és a meglévő berendezésekhez is rendelhető.

A Xerox

A Xerox (NYSE: XRX) világszerte több mint 160 országban jelen lévő, vezető technológiai vállalat, amely élen jár a világot megújító innovációban. Üdvözöljük és támogatjuk a papíralapú és a digitális megoldások integrációját, valamint az egyre magasabb szintű mobilitásra való törekvést. Innovatív nyomtatási technológiáinkkal és intelligens munkahelyi megoldásainkkal megkönnyítjük az emberek számára a kommunikációt és a munkavégzést a mindennapokban.

A Xerox Magyarország Kft. több mint 25 éve kezdte meg működését hazánkban. A közép-kelet-európai országokat, tömörítő CITG régió szerves része, továbbá a piac meghatározó szereplője. A magyar leányvállalat elsődleges profilját a gép, kellékanyag és papír kereskedelem mellett a magas színvonalú üzemeltetési- és szerviz szolgáltatások, illetve az innovatív dokumentumkezelési megoldások képezik.

SOCIAL MEDIA