X-Faktor: ketten búcsúztak

Egyéb

Az X-Faktor 10. évadának második élő showjában a versenyzőkre ismét székes feladat várt, amely feszült és izgalmas pillanatokat tartogatott. Nagy Regina Martina és Tabatabai Nejad Flóra számára pedig véget ért az X-Faktor.

Az X-Faktor tizedik évadának versenyzői a második élő showban újra kemény kihívással néztek szembe. A biztos továbbjutóknak fenntartott 3 székért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézőknek az RTL 24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően ALEE, Ferenczi Kamilla és Paulina ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 5 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 3 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal.  Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott: Mardoll, Mehringer Marci és a The Harmonies.

 

Nagy Regina Martina és Tabatabai Nejad Flóra számára pedig véget ért az X-Faktor.

 

Puskás Peti különleges ajándékkal lepte meg Nagy Regina Martinát

Mivel az X-Faktor 14 éves versenyzője távol él a családjától a fővárosban, a mentora mindent megtesz, hogy ne érezze magányosnak magát. Sőt, egy meglepetéssel is kedveskedett neki.

 

ByeAlex Reginának: „A rajongód vagyok”

A mentor ódákat zengett a lány produkciójáról, ami teljesen levette a lábáról. „Iszonyatosan profi vagy. A jó Isten is oda teremtett téged a színpadra”

 

Mehringer Marci túlhajtotta magát?

Az X-Faktor versenyzője úgy érezte, nem úgy működnek a dolgok, ahogyan szerette volna, hiszen a próbák közben a dalszöveget és a dallamot is elfelejtette. Alex szerint mentoráltja nem hagy elég időt a pihenésre, amit sürgősen pótolnia kell.

 

Mehringer Marci óriási csalódást okozott a mentoroknak

Az X-Faktor versenyzője egyáltalán nem kápráztatta el a mentorokat, akik úgy érezték, nem sikerült átadnia a Kings of Leon dalának üzenetét. ByeAlex szerint a srác megérdemelte a széket, de vajon hogyan vélekedtek mentortársai?

 

Tabatabai Nejad Flóra példaképével készített közös dalt

Az X-Faktor versenyzője gyerekkora óta követi Burai Krisztián munkásságát, így hatalmas megtiszteltetésnek érezte, hogy közösen dolgozhatnak együtt. Flóra most a dalkészítés élményeibe is beavatta a nézőket.

 

Csobot Adél Flórának: „Nem tudom, ki vagy valójában”

Az X-Faktor női mentora régóta ismeri Puskás Peti versenyzőjét, ám az első saját dala után teljesen elbizonytalanodott. Vajon eddig félreismerte a lányt?

 

Paulina: „El tudtam volna süllyedni szégyenemben”

Az X-Faktor versenyzője egyáltalán nem volt büszke magára, hiszen úgy érezte, nem hozta a formáját az első élő show-ban. Sőt, a rengeteg próba miatt úgy érzi, nincs elég ideje az inspirálódásra.

 

Gáspár Laci megvédte Paulinát: „Ez egy menő produkció volt”

A többi mentor nem igazán lelkendezett a lány produkciója után, ám mentora egyből a védelmére kelt.

 

Gáspár Laci meglepte Mardollt: „Olyan helyre viszlek, hogy besírsz”

Az X-Faktor mentora egy közös programmal kedveskedett versenyzőjének, akinek fogalma sem volt, hová viszi pontosan Laci.

 

ByeAlex Mardollnak: „Kegyetlen volt, amikor énekeltél”

A rapper lány ezúttal énekkel lépett az X-Faktor színpadára. Bár a mentorok álla teljesen leesett az extrém produkció láttán, az énekhang felvetett néhány kérdést közöttük.

 

Csobot Adél titkos meglepetéssel szerzett örömet a The Harmonies-nak

A lányok az X-Faktor színpadán próbáltak, és egy pillanatig sem gondolták volna, mire készül mentoruk. Teljesen leesett az álluk Adél ajándékától.

 

Puskás Peti a The Harmonies-nak: „Ti hárman voltatok ma este a legjobb énekesek”

A mentorok ódákat zengettek a három lány produkciója után. A dicséretek csak úgy záporoztak.

 

ALEE őszintén vallott fájdalmas múltjáról: „Kitaszított lélek voltam”

A srác iszonyú emlékeket osztott meg a nézőkkel. „Volt, hogy megvertek, érzelmileg zsaroltak”

 

Puskás Peti ALEE-nak: „Ez hibátlan produkció volt”

ByeAlex mentoráltja ismét egy saját dallal lépett színpadra az X-Faktor második élő show-jában, amivel ezúttal is hatalmas sikert aratott.

 

Ferenczi Kamilla lesokkolta Puskás Petit: „Szörnyű lehetett”

Az X-Faktor versenyzője őszintén mesélt mentorának édesanyja betegségéről. „Nagyon féltem, hogy elveszítem”

 

ByeAlex Ferenczi Kamillának: „Te vagy a legnagyobb hangja ennek a műsornak”

Mind a négy mentor állva tapsolt a lány előadása után. Szerintük ez a produkció az X-Faktor Fináléjában is megállta volna a helyét.

 

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2021 harmadik élő showjával, ahol ismét izgalmak várnak a versenyzőkre.  A nézők szavazataira pedig akkor is számítanak majd az énekesek és zenekar, mert újabb székes feladat után, többen fognak búcsúzni a döntőtől. Az X-Stage is jön a harmadik élő show alatt Lady Szomjassal az X-Faktor hivatalos közösségi oldalain (Instagram, Facebook, TikTok).

 

Az élő show adásai a műsor után elérhetőek az RTL MOST+ platformon!

 

További tartalmak a műsor hivatalos oldalain:

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

 

SOCIAL MEDIA