Visszatér a nemzetközi fejlesztői konferencia, a DevRelCon

Hírek

San Francisco, London, Tokió és Berlin után idén Prága lesz a házigazda a cseh székhelyű Kiwi.com utazási technológiai vállalat és a Hoopy fejlesztői kapcsolatokkal foglalkozó tanácsadó cég egyesített erőinek köszönhetően.

 

A 2022. december 6-7-ei DevRelCon Prague a fejlesztői közösség angol nyelvű konferenciája, amely a világ vezető helyi és globális technológiai cégeitől, a Datadogtól, a Twiliotól és a Hype-tól érkező előadókkal várja a résztvevőket a világ minden tájáról. Az idei rendezvény fő témája: a gazdasági bizonytalanságban hogyan lehet erős munkáltatói márkát építeni a szoftverfejlesztőket alkalmazó vállalatok számára.

A DevRelCon és a Hoopy alapítója, Matthew Revell a közelgő konferencia kapcsán elmondta: „A fejlesztői kapcsolatok a technológiai ipar gyorsan növekvő ágazata, melyben olyan különböző vállalatok, mint a Google és a JP Morgan Chase elkötelezettek a szoftvermérnökökkel való tartós kapcsolatépítés mellett. Prága, mint technológiai központ ideális város számunkra, hogy összehozzuk a fejlesztői közösséget erre az eseményre”.

Jozef Képesi, a Kiwi.com CTO-ja és társalapítója hozzátette: „A szoftverfejlesztőknek rengeteg lehetőségük van munkát találni. Mi a Kiwi.com-nál a fejlesztői kapcsolatokba fektettünk be, hogy segítsük fejlesztőinket a szakmai fejlődésben, amikor mentorálással, tech-sztorik nyilvános bemutatásával, cikkek írásával, tudásmegosztással és egyebekkel támogatjuk őket egy teljes értékű és tartalmas karrierben. Izgatottan várjuk, hogy részesei lehessünk annak a csapatnak, amely a DevRelCon-t Prágába hozza”.

 

Fotó: DevRelCon

 

SOCIAL MEDIA