Világszerte elismert szereplővel gazdagodik a magyar gasztronómiai élet

Hírek

A Gault&Millau sajtóközleményét szemléző 24.hu szerint a legjobb magyar éttermeket rangsoroló kiadvány jövőre visszatér.

 

Az idei évben már nyár óta zajlanak az étterem-tesztelések, 2025 tavaszán pedig érkezik az új Gault&Millau, ami nyomtatásban és online egyaránt megjelenik, tartalma pedig magyar és angol nyelven is olvasható lesz.

A kalauz célja, hogy valódi étteremtesztelések alapján olyan eredményeket mutasson fel az étterembe járó, ínyenc közönség számára, amelyek országszerte iránytűként szolgálnak a legjobb éttermek felkutatására – írják.

A hazai chief investigator, azaz a szakmai vezető szerepét Harmath Csabára bízták, aki a legelismertebb hazai gasztronómiai szakértők egyike. Korábban tartósan élt Marokkóban, majd Franciaországban, hazaköltözése óta pedig gasztronómiai tematikájú televíziós műsorok és könyvek szakmai lektora, sőt ő maga is publikál, illetve tart előadásokat – írják.

 

Fotó: Gault&Millau

SOCIAL MEDIA