Világpremierre készül a Hankook

Hírek

A május végi kölni vásáron számos új terméket mutat be az abroncsgyártó

A prémium abroncsgyártó Hankook az európai piac számára gyártott átfogó termékválasztékkal jelenik meg az abroncsokra szakosodott Tire Clogone 2018 kereskedelmi vásáron, május 29. és június 1. között, ahol bemutatja friss fejlesztésű négy évszakos személygépkocsi abroncsát is a 6.1. csarnok A050-es standján. A Hankook Európai fejlesztési központjában kifejlesztett vadonatúj, sokoldalú abroncs a Hankook termékek sikerének régi tradícióját folytatja ebben a piaci szegmensben.

Az abroncsok és kerékpántok most először megrendezésre kerülő kereskedelmi vásárán a hangsúly a személygépkocsi szegmensben a klasszikus nyári ultra-nagyteljesítményű (UHP) termékektől a jelenlegi téli abroncs választékig a jól bevált és elismert Ventus S1 evo² UHP zászlóshajó szérián, valamint a Ventus Prime³ modellen lesz, mely az Auto Bild 2018-as nyári gumiabroncs tesztjének győztese. A világ talán legnagyobb független terméktesztjében a Hankook prémium komfort nyári gumiabroncsa, melyet a teljesítmény, a kényelem, a biztonság és a gazdaságosság egyensúlyára összpontosítva fejlesztették ki, másodszor is meggyőzően képes volt bizonyítani kiváló teljesítményét több mint 50 másik márkával szemben. Az egyéni közlekedés számára kidolgozott megoldások mellett a Hankook stand látogatói megtekinthetik a tehergépkocsik és autóbuszok számára gyártott átfogó abroncsválasztékot is, többek között az új SmartCity AU04+ modellt, mely a márka autóbusz abroncskínálatát erősíti. Magától értetődően a standon egy bemutató autó is jelen lesz, és az abroncsgyártó az idén egy különlegességgel is szolgál, a jelenlegi Eibach Audi RS5 modellel, melyet a Hankook hivatalos abroncsszállítóként 20 collos Ventus S1 evo² abroncsokkal lát el.

A vásár látogatói maguk is megtapasztalhatják a márka technológiai kiválóságát. A cég saját sound absorber®´, SEALGUARD® és HRS® technológiáival a Hankook csúcsszintű megoldásokat mutat be a biztonság és a kényelem további erősítése érdekében. A “sound absorber®” technológia, melyet például az Audi és az Opel különböző járműosztályainak eredeti gyári felszerelésű abroncsaiban is alkalmaznak, jelentősen csökkenti a jármű belső zajszintjét, amivel nyugodt vezetést tesz lehetővé. Több VW gépkocsi első gyári felszerelésű abroncsaiban alkalmazzák már a speciális SEALGUARD® tömítőanyagot, mely akár 5 mm átmérőjű defekteket is képes eltömíteni az abroncs futófelületén, biztonságos vezetést lehetővé téve az abroncs cseréje nélkül. A HRS® (Hankook Runflat System) is sikeres az első gyári felszerelésű abroncsoknál, többek között a jelenlegi BMW 7-es sorozatra szerelik fel nyári és téli változatban is. Az abroncsgyártó a 400 m² kiállítási terület egy részét, másodmárkája, a Laufenn számára alakította ki.

SOCIAL MEDIA