Viacom: nézd meg, mi zajlik az erkélyeken és azokon túl szerte a nagyvilágban!

Hírek Kiemelt

Otthon maradók, eljött a ti időtök! A ViacomCBS április 22-én útjára indítja a Balcony Stories című miniformátumát, amely nemzetközi szinten válogat az erkélyeken és az otthonokban rögzített ötletes vagy éppen megható rövid videókból. A rendhagyó blokkokkal a Comedy Central, az MTV, a Paramount Channel és az RTL Spike műsorán is találkozhatnak a tévénézők, sőt, a magyar nevezőket is megismerheti akár az egész világ.

 

A világjárvány által előidézett, korábban sohasem tapasztalt helyzetben, ahol a fizikai távolságtartás a leginkább felelősségteljes viselkedés, olyan helyszínek válnak nyilvános terekké, amelyekről legkevésbé gondoltuk volna. Az erkélyek, ahová korábban friss levegőért jártunk ki, kávét kortyolgatni, vagy éppen élvezni a napfényt és meglesni a környezetünkben élőket, mára közösségi platformmá és egyfajta színpaddá is váltak. Az emberek ezekben a hetekben világszerte az ablakaikból és erkélyeikről tartják a kapcsolatot a külvilággal, innen tapsolják meg az egészségügyi dolgozókat, és összefogásra buzdító, reményt adó vagy csak szórakoztató kis koncerteket, produkciókat mutatnak be otthonaikból.

Szerencsére az erkélyeken, és természetesen a négy fal között is nagyon sok mulattató és érzelmekkel teli tartalom készül, amelyet a Viacom International Studios április 22-én, szerdától a Balcony Stories című új műsorban gyűjt össze a nagyvilágból, és mutat meg mindenkinek a ViacomCBS tévécsatornáin. A legnépszerűbb internetes, otthon felvett videókból készült összeállítások hamarosan kiegészülnek a műsor nézői által beküldött kisfilmekkel. Bárkinek lehetősége nyílik ara, hogy a műsor szereplőjévé váljon, ha jelentkezik a balconystories.tv oldalon. Így akár a magyar erkélyek és nappalik legizgalmasabb videóit is megismerhetik Hollandiától egészen Japánig, 130 országban, 100 csatorna kínálatában.

A nézők három hónapon keresztül minden hétköznap egy új, aktuális téma szerinti válogatásban találkozhatnak a legkreatívabb és legmulatságosabb otthoni videókkal, ezen felül május 2-tól hétvégénként közel félórás műsorban tekinthetik meg az adott hét legszórakoztatóbb rövid összeállításait. A Balcony Storiest világszerte 27 nyelven sugározzák, itthon magyar hangalámondással, illetve (bizonyos videók esetében) feliratozással vetíti a Comedy Central, az MTV, a Paramount Channel, valamint az RTL Spike is.

 

SOCIAL MEDIA