Versenyt hirdet a Wizz Air

Hírek

A verseny kiváló lehetőség a menedzserek következő nemzedéke számára, hogy a valós életből vett üzleti feladat innovatív megoldásával bizonyítsák tehetségüket.

Az mmonline cikke szerint a WIZZ Youth Challenge résztvevői szakmai tapasztalatot szerezhetnek, többet tudhatnak meg Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársaságának üzleti tevékenységről, és azok, akik bejutnak az utolsó körbe, bemutathatják koncepciójukat vezető légiközlekedési szakembereknek a WIZZ budapesti rendezvényén.

A győztes csapat tagjai egy évig korlátlanul utazhatnak a WIZZ hálózatában, amely jelenleg 44 országban működő bázisairól 145 célállomást kapcsol össze több mint 600 útvonallal. A második és harmadik helyezett csapatok ingyenes retúr repülőjegyet kapnak a Wizz Airtől – amelyet felhasználhatnak akár álmaik nyaralására vagy akár külföldi tanulmányútra is.

Az egyetemi vagy főiskolai BA/BSc vagy MA/MSc alap- vagy mesterképzésben, WIZZ hálózat országaiban aktív hallgatói státusszal rendelkező hallgatók 2018. március 25-ig jelentkezhetnek. Március 26-án minden regisztrált csapat megkapja az esettanulmányt, valamint a részletes útmutatót és háttéranyagokat. A megoldásokat 2018. április 26-ig kell majd beküldeni. A legjobb esetmegoldásokat beküldő csapatok meghívást kapnak a 2018. május 9-10-én, Budapesten rendezendő döntőre.

SOCIAL MEDIA