ValóVilág11: megtörtént az ötödik Kiválasztás, a lakók Sajtit küldik párbajozni

Tejszínhub

Úgy tűnik, nem csak Márió az, aki úgy gondolja, hogy Sajtit szeretné a villa falain kívül tudni, 6 kiválasztó jellel Sajti már biztos Párbajozik jövő héten. Lezárult a Technikum Hete, VV Merci és VV Robi szaktanári okítása közben is forrtak az indulatok. Az események élőben követhetőek 24 órában a www.rtlplusz.hu oldalon élvezhető streamen.

 

„Ne lehessünk kiszámíthatóak” – VV Márió és VV Lissza a szaunában szövetkeztek

A villalakók minden gondolata a Kiválasztás körül forog, így VV Márió és VV Lissza is elvonultak sutyorogni, hogy megosszák a terveiket.

 

„Én látok át egyedül mindent, te madár” – VV Márió és VV Sajti a fodrászszék felett estek egymásnak

A villalakókat VV Robi kérdezte arról, hogy szerintük kinek van esélye megnyerni a játékot. VV Melina nem sejtette, hogy milyen balhé robban ki VV Márió és VV Sajti között, amikor leült a fodrászszékbe, és csatlakozott a két fiú vitájához.

 

„# Ez jövőhéten egy párbaj, nem?” – VV Márió és VV Sajti durván egymásnak mentek

A villalakók arról beszélgettek, hogy kiben csalódtak a legnagyobbat, így VV Márió felhozta VV Sajti videós kamuzását, amiből óriási balhé kerekedett.

 

„Tudod, ki az utánfutó? Te vagy!” – VV Barna úgy összeveszett VV Melinával, hogy már a teste is fura tüneteket produkált

VV Melina szerette volna megtudni VV Barnától, hogy miért kritizálja VV Renit folyton, azonban a fiú inkább VV Daniról kezdett el beszélni, és a heves vitában már a teste is jelzett.

 

„Nekem is büdös a szám, meg neked is” – VV Rico szokatlan dologra kérte VV Krisztit

VV Kriszti és VV Rico sulirádiójának VV Sajti volt a vendége, aki VV Danira terelte a témát, és érdekes javaslatot fogalmazott meg a hajával kapcsolatban.

 

„Ráncold a szemöldököd, vágjad a pofákat, nyugodjál le” – ezek a balhék vezettek a ValóVilág11 ötödik Kiválasztásához

Az elmúlt hetekben bőven akadt konfliktus a villalakók között, amik hozzájárultak ahhoz, hogy a Kiválasztáson mindenki magabiztosan tudja, ki az a személy, akit a villán kívül szeretne látni.

 

„Nemcsak a vaktérkép a vak, hanem én is” – ilyen volt a Technikum hét a villában

Szintfelmérők, végtelen sok tanulás, vizsgák, és még egy bukás is belefért a villalakók egyik kedvenc hetébe, a Technikum hétbe.

 

A villalakók döntöttek: megszavazták a következő párbajozót

A ValóVilág11 ötödik Kiválasztásán több villalakó is veszélybe került: VV Sajti és VV Melina sokáig fej-fej mellett haladtak.

 

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

Fotókredit: RTL/Udvardi Attila

 

SOCIAL MEDIA