ValóVilág11: a nyertes VV Kriszti!

Tejszínhub

105 nap. Elképesztő próbatételek, a luxusbörtönben való összezártság konfliktusai és érzelemittas pillanatai után VV Kriszti bizonyult a nézők által legkedveltebb játékosnak, aki így 36 millió forinttal lett gazdagabb.

 

Rendkívüli hangulat uralkodott a stúdióban a vasárnap este VV11 Fináléjában, amikor Puskás Peti és Schumacher Vanda egyszerre kiáltotta ki a nyertes nevét. VV Kriszti 20 százalék különbséggel diadalmaskodott VV Melina felett és lett boldog tulajdonosa a mesés 36 millió forintos fődíjnak. Több mint 3 hónapos folyamatos próbatétel vezetett ezidáig, mely tarkítva volt számtalan feladattal és megdöbbentő fordulatokkal, amelyek a személyes kapcsolatokat és a játék kimenetelét alakították.

A VV11 tematikus heteiben a játékosok voltak iskolások, tanyasi jányok és legények, híradós műsorvezetők, rekorderek, botcsinálta szülőpárosok és még megannyi helyzetben kellett megmutatniuk a nézőknek, hogy ki a legérdemesebb a győzelemre. A nézők ebben az évadban minden eseményt élőben tudtak követni az RTL+ streaming felületen, folyamatosan futó ValóVilág streamen, így az esti összefoglalók mellett jóval több információt kaptak a játékról, míg a műsor social felületein is áradtak az esélylatolgatások és vélemények a játék menetéről.

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

Fotókredit: RTL/Udvardi Attila

Finálé fotók: Gerencsér Anna

 

 

SOCIAL MEDIA