ValóVilág10 powered by Big Brother: birtokba vették a Villát az első beköltözők

Tejszínhub

Elindult a VV10pbBB jubileumi évada, az első hét játékos pedig már birtokba is vette a megújult Villát.

 

KLIPPREMIER: Itt a VV10pbBB vadiúj főcímdalának videóklipje! Lotfi Begi, Manuel és Binhky elkészítették a ValóVilág10 powered by Big Brother vadonatúj főcímdalát. Íme a „Pörög az élet” teljes terjedelmében, és a hozzá készült videóklip:

 

Így épült újjá a ValóVilág powered by Big Brother Villa. A ValóVilág10 powered by Big Brother Villája modernebb, mint valaha. Így zajlott a felújítás folyamata:

 

VV Gábor igazi úriemberként érkezett meg a ValóVilág powered by Big Brother stúdiójába. VV Gábor az első villalakó, aki bemutatkozott a jubileumi évadban. A srác elmesélte, hogy milyen érzés részt vennie a ValóVilág10 powered by Big Brotherben, és hogy mennyire áll közel hozzá ez az elegáns megjelenés:

 

Bemutatkozik VV Gábor. VV Gábor 6 éve boldog párkapcsolatban él – viszont hűséget fogadott, nem vakságot. Kíváncsian várjuk, hová vezet ez a hozzáállás a Villában:

 

Így fogadta VV Gábor szerelme, hogy párja beköltözik a Villába. VV Gábor 6 éve él boldog párkapcsolatban. Vajon hogy fogja bírni a lány, hogy a szerelme más lányok társaságában költözik be a ValóVilág Villába?

 

VV Gábor verset írt a Beköltöző show-ra. VV Gábor a szállodai szobájában írta meg élete első versét, ami a Mint ahogy mások címet kapta, és ami a VV10pbBB-ben debütált.

 

Bemutatkozik VV Merci. Nem hiszed el, mi a szőke bombázó szakmája!

 

VV Merci hivatalosan egyedülálló, de várja őt kint egy srác. Vajon mi van pontosan VV Merci és a fiú között? Akkor most kapcsolatban van a lány, vagy szingli?

 

VV Amanda egy vérbeli ValóVilág rajongó. A VV10pbBB játékosa bevallotta, hogy a korábbi ValóVilág évadok nagy rajongója volt:

 

Bemutatkozik VV Amanda. Az örök optimista VV Amanda mindenben igyekszik a jót látni:

 

VV Amanda nyitott rá, hogy bepasizzon a Villában. Amanda másfél éve szingli, és készen áll rá, hogy ezen változtasson. Vajon van mitől tartania Gábor barátnőjének?

 

Vajon honnan jött a Moh név a villalakónak? Most fény derül a titokra:

 

Bemutatkozik VV Moh. VV Moh okos, illemtudó, kitartó, céltudatos, szerény, akinek anyukád is örülne – legalábbis saját elmondása szerint:

 

Feszültség a stúdióban: VV Gábor és VV Moh nem szimpatizálnak egymással? VV Gábor Moh kisfilmje után bevallotta, hogy nem kedveli a neveletlen alakokat:

 

VV Amanda, VV Merci, VV Moh és VV Gábor elsőként lépték át a Villa küszöbét! Íme a beköltözés pillanata:

 

Bemutatkozik VV Gina. VV Gina ok nélkül nem bánt senki, de ha valaki magára haragítja… annak az ég kegyelmezzen!

 

VV Gina saját bevallása szerint egy igazi bosszúálló típus! Nem volt ez másként akkor sem, amikor kiderült, hogy a barátnője az exével kavart…

 

Bemutatkozik VV Renátó – Puskás Peti retteghet? VV Renátó szeretne szerelembe esni:

 

Izzott a levegő a stúdióban VV Gina és VV Renátó között Első látásra szerelem? Azonnal, már a Beköltöző show alatt egymásra hangolódtak a villalakók. Hamarosan kiderül, hogy lesz-e folytatás…

 

Kézenfogva költözött be a villába VV Gina és VV Renátó Első látásra megtetszettek egymásnak a stúdióban. A beszélgetés után pedig a Villába vezető utat már együtt tették meg, nem is akárhogy… Lehet, hogy egy romantikus kapcsolat veszi kezdetét már a legelső napon?

 

Bemutatkozik VV Vivi. VV Vivi egy-két napig kedves lesz, de aztán nagyon durván ki fogja verni a balhét, ha valaki okot ad rá…

 

VV Vivi beavatta a nézőket a taktikájába: hogyan szokott pasizni? A lány ország-világ előtt fedte fel a titkát:

 

„Micsoda kimért vagy!” – VV Vivi érkezése meglepte a villalakókat. VV Vivi hetedikként költözött be a Villába mindenki meglepetésére. Így fogadták a lányt a többiek:

 

Nádai Anikó és Puskás Peti a már beköltözött villalakókkal beszélgettek, faggatták őket, hogy érzik magukat, mit szólnak egymáshoz, majd egy olyan bejelentést tettek, ami felpezsdítette a hangulatot a Villában!

 

Következő beköltöző: bemutatkozik VV Digo, aki azoknak akar fityiszt mutatni, akik csupán a külső alapján ítélnek:

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-1-resz-c_12791831

 

ValóVilág10 powered by Big Brother összefoglaló és beköltözés vasárnap 22 órakor!

A ValóVilág10 powered by Big Brother hivatalos csatornái:

https://rtl.hu/rtl2/valovilag

https://www.facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

Játékosok Instagram: @vv10[játékosnév]

 

Köszönettel,

SOCIAL MEDIA