Újdonságokkal jelentkezik a Medve, Magyarország kedvenc sajtmárkája

Hírek

Ismét új termékkategóriában jelentkezik a Medve újdonságokkal: mindenki kedvenc Medvéje ezúttal három különböző sajttípusban is kínál a fogyasztók számára szeletelt és darabolt sajtokat. Így a boltok polcain a megszokott és szeretett tömlős- és kockasajtok mellett ementáli, gouda és edami Medve sajt is elérhető már, praktikus csomagolásban, mely könnyen nyitható és visszazárható annak érdekében, hogy a sajt karakteres íze hosszan élvezhető legyen. Ezen kívül mind a hat termék természetes módon laktózmentes és tartósítószer-mentes.

 

Hazánk legismertebb sajtmárkája, a Medve[1] mostantól szeletelt és darabolt sajtokat (ementáli, gouda és edami) is kínál a fogyasztók számára.

A márka saját idei reprezentatív piackutatása szerint a magyar sajtpiac 58%-át a kemény és félkemény sajtok adják, míg a magyar sajtfogyasztás 46%-a meleg felhasználás – főzés, sütés, melegszendvicsek, pizzák készítése – során történik. Éppen ezért, az új Medve sajtok a magyar fogyasztói igényeknek tökéletesen megfelelnek, hiszen a szeletelt sajtokat elsősorban szendvicsek készítésére, a daraboltakat pedig sütésre-főzésre ajánlják.

A portfolió egy részének kifejezetten előnyére válik a hőkezelés, így például a gouda szeletelt sajt kiváló választás lehet egy esti sajtos melegszendvics vacsorához. Az edami, vagy a hosszan érlelt ementáli szeletelt sajtot változatosan fogyaszthatjuk például a reggelik kihagyhatatlan elemeként, a gyermekeknek csomagolt tízórai szendvicsben.

A gouda és edami darabolt termékek akkor is jó választásnak tűnnek, ha főételeinket szeretnénk feldobni egy ízletes, remekül olvadó sajttal, vagy csak valami sajtos finomságot készítenénk, de az ementáli darabolt Medve sajt hidegtálak, sajttálak készítésére is tökéletes.

A csomagoláson edukatív tartalmak segítik a fogyasztókat a könnyebb döntés érdekében, így azonnal tudnak választani a sajtok karakterességének megfelelően.

Az összes sajttípus természetesen laktózmentes, így a speciális étrendet követők is bátran fogyaszthatják azokat, ezenkívül mindegyik termék tartósítószermentesen készül.  A szeletelt és darabolt edami, gouda és ementáli Medve sajtokkal bővült portfólió tagjait már a Tesco, Metro, Auchan, Real, Coop és CBA üzletek polcain is megtalálhatják a vásárlók.

 

 

Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt.

A korábban Pannontej Zrt.-ként ismert vállalat olyan közkedvelt piacvezető sajtmárkák gyártója, mint a Medve, a Tihany Válogatás, a Pannónia, vagy a Karaván. A Savencia Fromage & Dairy vállalatcsoport leányvállalataként széles nemzetközi portfólióval és nemzetközi sajtgyártói tudással is rendelkezik.

Hosszú távú sikeres működésének alapja a kiváló minőségű termékek előállítása, a folyamatos termékinnováció és a szolgáltatások megbízhatóságának fenntartása. A társaság fontos szerepet vállal a hazai sajtfogyasztási kultúra fejlesztésében, valamint az egészséges táplálkozási szokások kialakításában is.

 

[1] Forrás: 1Kantar TNS, representative study, 2020; 2AC Nielsen, Total Hungary, 2020

 

SOCIAL MEDIA