Újabb sztárfellépők az MTV EMA gálán

Hírek Kiemelt

A november 8-án érkező MTV EMA gálaest egyre bombasztikusabbnak ígérkezik. A korábban bejelentett fellépők, mint Sam Smith, Maluma vagy Zara Larsson után további nagy nevek érkeztek. Alicia Keys mellett Jack Harlow, Tate McRae, DaBaby és Karol G bővíti a line-upot. A zene európai ünnepe kapcsán a 2019-es év Legjobb magyar előadója, Király Viktor is felidézte emlékeit a showról, és egy nagy bejelentéssel is készült rajongóinak.

 

A tavalyi hazai győztes, Király Viktor szerint épp ideje, hogy Magyarországról jelentkezzen az MTV EMA. „Magyarország és Budapest nagyon sokat mutathat a világnak” – mesélte az előadó, akinek a pandémia miatt kevesebb a fellépési lehetősége van, de legalább minden idejét kisfiával töltheti. „Egy félév elég arra, hogy a közönséged egy kicsit eltávolodjon. Örülök, hogy vannak most már megoldások ennek orvoslására is” – véleményezte az online gálarendezvény ötletét.

„Tavaly, mikor megtudtam, hogy én képviselhetem Magyarországot az MTV EMA gálán, hatalmas volt az öröm. A ’90-es években, mikor néztem az EMA-t és VMA-t, ez egy elérhetetlen célnak tűnt”– folytatta az énekes, akinek számos meglepetést tartogatott a tavalyi esemény. – Nem tudtam, pontosan mi lesz a dolgom a díjátadón, azt hittem csak jelképes lesz: megjelenek a vörös szőnyegen, és csinálnak pár fotót, de nem így volt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen testközelben, VIP-helyen fogok ülni Dua Lipával, Ronaldóval, Nicole Scherzingerrel. Nagyon büszke voltam magamra, hogy ott lehetek köztük. Nagyon nagy élmény volt, sosem fogom elfelejteni.

Alicia Keys

Király Viktor az MTV Facebook-videójában azt is bejelentette, hogy várhatóan november 20-án debütál majd új dala, melyet a francia house zeneszerző, Bob Sinclair ad ki. A dalt még akkor szerezte közösen egy francia-belga DJ-vel, amikor megtudta, hogy a 2019-es gálán ő képviselheti Magyarországot.

Az MTV most újabb fellépőket is leleplezett, így már biztos, hogy az egyik legtehetségesebb és legszélesebb körben elismert amerikai énekesnő is tiszteletét teszi az MTV Europe Music Awards 2020-as gáláján. Alicia Keys mellett először láthatják majd az EMA színpadán a hip-hop új fenegyerekét, DaBaby-t. A Blame It on Baby című albuma nyomán versenyez a Legjobb új előadó, Legjobb dal, Legjobb hip-hop előadó és a Legjobb együttműködés kategóriájában is. Ugyancsak idén debütál a show történetében a kétszeres platinalemezes Jack Harlow és a mindössze 17 éves kanadai énekesnő, Tate McRae is. A Latin Grammy-díj nyertes Karol G a Bichota című dalával lép majd fel, mely zenemű az egyenlőséget hirdeti.

Jack Harlow

A frissen bejelentett zenészek olyan világsztárokhoz csatlakoznak az MTV EMA gálán, mint Sam Smith, Maluma, Doja Cat, YUNGBLUD és Zara Larsson. A zenei produkciókon túl is számíthatunk további nagyágyúkra, az eseményen a díjak átadásánál Bebe Rexha, Winnie Harlow, Rita Ora, Anitta, Madison Beer és a WWE harcosa, Roman Reigns is közreműködik.

Az est házigazdája a Little Mix brit lánycsapat lesz, de a magyarországi bejelentkezésnél Palvin Barbara szupermodell is segédkezik műsorvezetőként.

A 2020-as jelöltek listája már elérhető az esemény hivatalos oldalán. A szavazás is elkezdődött, a voksokat november 2-án éjfélig tudják leadni a rajongók az MTV EMA honlapján.

További képek és információk a press.mtvema.com weboldalon, az esemény Facebook, Twitter és Instagram oldalán, illetve a csatorna magyar Facebook- és Instagram-oldalán.

Tate McRae

 

MTV EMA gála november 8-án, 20:00-tól az MTV Hungaryn. A magyar feliratos verzió ismétlése november 9-én 17:00-tól, további ismétlések november 13-án 10:15-től és november 15-én 07:45-től láthatók.

SOCIAL MEDIA