Új vezetőt nevezett ki a Decathlon

Karrier Kiemelt

A sportszer-forgalmazó márka új marketing és brand igazgatója számára nem ismeretlen a terep, bár Herczeg Lilla január 1-től tölti be új pozícióját, a Decathlon csapatát viszont már 2012 óta erősíti. A szakember az elmúlt öt évben a vállalati kommunikációs csapatot vezette.

 

„A Decathlon márka mindig is nagy hatással volt az életemre, hihetetlen ereje van annak, amikor látom, hogy a munkám hozzájárul ahhoz, hogy a sport által emberek tízezrei érezzék jobban magukat a bőrükben, megfelelően tudják levezetni a stresszt és elérjék a kitűzött céljaikat. Fő küldetésem, hogy a csapatommal még több ember életére legyünk pozitív hatással az elkövetkező időszakban.”

Herczeg Lilla számára nagyon fontos, hogy közel maradjon a márka vásárlóihoz és közvetlen benyomásokat szerezzen arról, mint várnak az emberek a sportmárkától. Olyan szemléletformáló projektek kommunikációját támogatta, mint például a Csendes nyitva tartás, amely keretében minden hétfőn az áruházban csendes órák biztosítják az autista vásárlók és családjaik számára a zavartalan látogatást. A Víztiszta Önbizalom kampány során pedig különböző hátterű nők számoltak be arról, milyen hatást gyakorolt az életükre a rendszeres úszás. Ennek folytatásaként a tavalyi bikini kollekciót bemutató esemény középpontjában is az önelfogadás és tudatosság állt.

„A 12 órás futás is az egyik kedvenc projektem, amit egy kollégánk kezdeményezése nyomán indítottunk. Először házon belül szerveztük meg, de tavaly más vállalatokat is kihívtunk, így még szélesebb körben tudtuk megmutatni, milyen energiákat szabadít fel a közös sport öröme.”

A kommunikációs feladatokat házon belül Gembiczki Rita veszi át, aki pr-menedzserként támogatja a marketing és brand csapat munkáját.

 

SOCIAL MEDIA