Új vezetőt igazolt a HD Group

Karrier

Orbán Szilvia Client Service Directorként dolgozik a HD Group kommunikációs ügynökség-csoport esemény és promóciós részlegénél.

Az ügynökségcsoport rendezvényszervező és promóciós bevétele a 2014. évi duplázást követően 2015-ben rekordot ért el, megközelítve a nettó egymilliárd forintot.

„Az elmúlt két évben régi vágyunk teljesült azzal, hogy kiléptünk a nemzetközi piacra, rendezvényekkel és promóciókkal voltunk jelen Horvátországban, Csehországban és Szlovákiában, és egyre több regionális megkeresésünk van. Büszkék vagyunk a bővülő ügyfélkörünk bizalmára és a tapasztalt, tehetséges stabil szakmai csapatunkra, amelyhez elismert szakértőként csatlakozott Szilvi. Közös célunk, hogy az elmúlt évek lendülete tovább erősödjön és a közép- kelet európai régióban szakmailag meghatározó ügynökséggé váljunk” – mondta Duca Andrea, a HD Group ügyvezető partnere.

Orbán Szilvia szakmai gyakorlatát az Egyesült Államokban, Phoenixben végezte. Karrierjét a BGF KVIF Tourism and Hotel Management szakának elvégzése után az Accor-Pannonia Hotels Zrt. Központi Értékesítésén kezdte 2005-ben, mint MICE Coordinator. Innen nagyjából a próbaidő leteltével MICE Key Account Manageri pozícióba lépett elő és a következő 3,5 évre főbb feladatai az aktív sales és a rendezvények körül forogtak. Felelős volt többek között a csoporthoz tartozó 19 szálloda nemzetközi értékesítéséért. 2008-ban sikeresen pályázott a Novotel Budapest City és Budapest Kongresszusi Központ értékesítési és marketingigazgatói pozíciójára, ahol egy 10 fős értékesítési csapatot vezetett, illetve felelős volt a szálloda teljes értékesítési és marketing feladataiért. 2009–2010 között egy évre elszerződött a Hungexpora, értékesítési és marketing igazgatói pozícióba, ahol felépítette a vendégrendezvényekre szakosodott csapatot.

2010-ben ismételten visszatért a Novotel Budapest City és Budapest Kongresszusi Központ értékesítési és marketingigazgatói pozíciójába, ahol egészen 2015 évvégig tevékenykedett.

„Nagy szerepet játszott a döntésemben az is, hogy egyre több nemzetközi megbízással bír az ügynökség; már régi vágyam, hogy szaktudásomat külföldön is kamatoztathassam” – mondta el új pozíciója kapcsán Orbán Szilvia.

SOCIAL MEDIA