Új vezető a PwC Magyarország könyvvizsgálati üzletágának élén

Karrier Kiemelt

Július 1-jétől Radványi László vette át a PwC Magyarország Könyvvizsgálati üzletágának vezetését Balázs Árpádtól, aki hét évig volt ebben a pozícióban. A könyvvizsgálati üzletág magában foglalja a számviteli tanácsadási, a kockázatkezelési és kiberbiztonsági területeket, valamint a cég felnőttképzési központját, a PwC’s Academyt is.

 

Radványi László 2003 óta dolgozik a PwC Magyarországnál, ahova pályakezdőként csatlakozott a diplomaszerzést követően. Az új vezető 2015-ben, 35 évesen lépett a cégtársak közé, azóta a könyvvizsgálati üzletág hazai és régiós transzformációs projektjeiben is irányító szerepet vállalt. Fő célkitűzése, hogy a változó üzleti környezetben automatizált, innovatív megoldásokkal támogassa a PwC ügyfeleit. Az alapvető könyvvizsgálati szolgáltatások mellett az SAP-tanácsadás, a kiberbiztonsági szolgáltatások, a kockázatkezelés és a digitális készségfejlesztés terén is tovább erősítené a cég szerepét Magyarországon és a nemzetközi piacon. László szakmai elfoglaltságain felül a PwC társadalmi felelősségvállalási és sokszínűségi projektjeiben is aktív szerepet vállal. Két gyermek édesapja, szabadidejét legszívesebben családjával, illetve sporthobbijaival tölti.

Balázs Árpád iparági vezető cégtársként koordinálja a jövőben a pénzügyi szektorban működő vállalatok számára nyújtott szolgáltatásokat, illetve 2020. július 1-jétől a PwC CEE Partner Council tagjaként a régió irányítását is támogatja majd.

SOCIAL MEDIA