Új vezető a Bónusz Brigád élén

Karrier

A Bónusz Brigádot működtető Skoopy Kft új csúcsvezetőt kap. Mostantól a Mall.hu eddigi ügyvezetője, Donáth Fruzsina irányítja Magyarország 5. legnagyobb online kereskedését.

Heller Gábor és Kaprinay Zoltán 2010 januárjában azzal a céllal hozták létre a Skoopy Kft-t, hogy az offline világban jól működő kényelmi szolgáltatásokat honosítsanak meg az interneten. Az első „kuponos” oldalt, a Bónusz Brigádot 2010 szeptemberében indították el.

A cég születésekor megfogalmazott célt egy pillanatra sem veszítették szem elől az alapítók, és ennek szellemében tavaly decemberben új projekttel jelentkeztek. A Goood az első, zártkörben is működő közösségi pénzgyűjtő szolgáltatás Magyarországon. Ezt további projektek követik a következő években. Ehhez a nyitáshoz és a további növekedéshez van szüksége a 2015-ben 3,6 milliárd forint árbevételű cégnek egy tapasztalt, az online piacot jól ismerő vezetőre.

A Skoopy Kft fél év keresés után találta meg a megfelelő embert a cég operatív vezetői feladatainak ellátására, a SzEK.org korábbi elnökének, Kis Ervin Egon tanácsadónak köszönhetően, aki a kiválasztási folyamat megtervezéséért és lebonyolításáért volt felelős.

Donáth Fruzsina négyéves vezetése alatt a Mall.hu az évi másfél milliárd forint forgalmú cégből közel 15 milliárdos forgalmat generáló vállalattá nőtte ki magát. A cég 2015-ben 100 alkalmazott segítségével közel 90.000 termékfajtát 7.500 nm-es összterületű raktárból kínált.

„Fruzsinát keményen dolgozó, következetes, de nyitott vezetőnek ismertem meg. Hasonló értékrendet képviselünk, és ugyanolyan fontosnak tartjuk a vásárlóink és partnereink minőségi kiszolgálását“ – nyilatkozta Kaprinay Zoltán.

A Bónusz Brigád új operatív vezetője bizottsági tag a SzEK.org e-kereskedelmi érdekképviseleti szövetségben és számos konferencia előadója. Donáth Fruzsina az online kereskedelmi karrierje előtt 10 évig tévés és online piacvezető cégeknél szerzett médiaértékesítési tapasztalatot.

„Az elmúlt években volt alkalmam megismerni Fruzsinát, aki legalább annyira üdítő egyéniség, mint amilyen meggyőző az elmúlt években felmutatott üzleti, online tevékenysége“ – mondta el Heller Gábor.

Donáth Fruzsina a Skoopy Kft és annak két brandje, a Bónusz Brigád és a Goood operatív vezetéséért felelős, ahogy a jövőbeni márkákért is. Az alapítók továbbra is a cégben, elsősorban új projekteken dolgoznak. Heller Gábor a kreatív, Kaprinay Zoltán a stratégiai igazgató pozícióit tölti be a cégben.

„Számomra kiemelten fontos, hogy innovatív környezetben és inspiráló szakemberekkel tevékenykedhessek. A fentiek mellett a Bónusz Brigád eddigi eredményei, független lokális tevékenysége, vezetői gondolkodásmódja valamint a korábbi cégemhez közel álló cégkultúra miatt nem tudtam ellenállni az alapítók felkérésének“ – emelte ki Donáth Fruzsina.

SOCIAL MEDIA