Új ügyvezető az Unilever élén

Karrier

Augusztus 1-jétől Regina Kuzmina tölti be az Unilever Magyarország és Adria régió ügyvezetői pozícióját. Ezzel egy időben az Unilever közép-kelet-európai vezetői testületének tagja is lesz.

Kuzmina kinevezésével a magyar leányvállalat élére egy széleskörű tapasztalattal rendelkező vezető kerül, aki karrierjét az Unilever orosz-ukrán-belorusz régiójában működő leányvállalatánál kezdte 1997-ben. Az elmúlt 18 évben különböző pozíciókban dolgozott marketinges és média kommunikációs területeken, valamint a tisztítószerek és kozmetikai termékek kategóriájának marketingigazgatója volt. Az elmúlt négy évben az orosz-ukrán-belorusz régió értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.

„Megtiszteltetés számomra, hogy egy kiváló csapat élére állhatok. Az elmúlt pár év üzleti sikerei magukért beszélnek: kiváló szakértelem, céltudatosság, erős elhatározás, gyorsaság és vállalkozó kedv jellemzi az új, győztes csapatomat. Bízom benne, hogy a marketing és értékesítési területen szerzett tapasztalataimmal hozzá tudok járulni a közép-kelet-európai szervezet sikerességéhez, és ösztönözni tudom majd a régió csapatát, hogy túlszárnyalják eddigi eredményeiket. Nem az a célom, hogy javítsak az üzleten, hanem az, hogy még sikeresebbé tegyem” – mondta az új ügyvezető.

Regina Kuzmina egyetemi tanulmányait Szentpéterváron végezte a Vegyész- és Gyógyszeripari Egyetemen, MBA diplomáját pedig a Leuveni Katolikus Egyetemen szerezte. Két gyermek édesanyja. Kinevezését követően családjával Budapestre költözik.

SOCIAL MEDIA