Új személyautó értékesítési igazgatót nevezett ki a Mercedes-Benz Hungária Kft.

Karrier Kiemelt

Szabó András tölti be a Mercedes-Benz Hungária Kft. személyautó értékesítési igazgatói pozícióját 2024. május 15-től.

 

Szabó András 2011-ben csatlakozott a Mercedes-Benz Hungária Kft.-hez, miután szakmai pályafutása első éveit a Renault Hungária Kft.-nél, illetve a Peugeot Hungária Kft.-nél töltötte különböző értékesítési pozíciókban. Ezt követően került a Mercedes-Benz Hungária Kft. kishaszonjármű üzletágához, ahol hat évig flottaértékesítési vezetőként, három évig pedig értékesítési vezetőként dolgozott.

A szakember 2020-ban a Mercedes-Benz személyautó üzletághoz igazolt, ahol eddig operatív értékesítési vezetőként irányította a csapat munkáját. Ezen időszak alatt kulcsszerepet játszott a személyautó értékesítési stratégiák kialakításában és megvalósításában, valamint az operatív folyamatok hatékonyságának növelésében.

Szabó András kinevezése várhatóan új lendületet ad a Mercedes-Benz Hungária Kft. személyautó értékesítési tevékenységének. Az új vezető célja, hogy tovább erősítse a vállalat piaci pozícióját a prémium szegmensben, és biztosítsa a folyamatos növekedést az egyre növekvő autópiaci versenyben. Az új igazgató Mercedes-Benz személyautók iránti mély szenvedélye, párosulva szakmai hozzáállásával, agilitásával és progresszív gondolkodásmódjával, kulcsfontosságú tényezők a Mercedes-Benz személyautó értékesítés további sikerességének és az elégedett ügyfelek számának növelésének elérésében – írják.

„Nagy örömömre szolgál, hogy továbbra is a Mercedes-Benz család tagjaként folytathatom karrieremet. Elkötelezettségem nagyon erős mind a márka, mind az ügyfeleink, valamint a kereskedőpartnereink és a munkatársaink iránt is. Célom egy olyan egyensúly megteremtése, amelyben biztos alapjainkra építünk a személyautó értékesítés terén, miközben lépést tartunk az autóipar átalakulásának ütemével. Célkitűzésem, hogy tovább növeljem a Mercedes-Benz személyautók iránti keresletet Magyarországon, illetve az ügyfél elégedettséget új szintre emeljem csapatommal együtt” – mondta az újonnan kinevezett igazgató.

 

SOCIAL MEDIA