Új rovattal bővült a Pénzügyi és Adminisztrációs Rendszerek Központja

Hírek

A PARK egy ingyenesen használható weboldal, amelyen a Számlázz.hu munkatársai és független szakértők digitális megoldásokat, okos üzleti automatizmusokat, trendeket, alkalmazásokat mutatnak be.

 

A fenntarthatóság kérdése az egyik legaktuálisabb téma, amely a nagyvállalatokat éppúgy érinti, mint a pár fős mikrocégeket. Az igényeket felismerve a PARK ingyenes tematikus fenntarthatósági rovatot indított edukatív tartalmakkal, amelyekben a területükön jól ismert szakértők adnak tanácsokat és hoznak be új nézőpontokat.

„Immáron 700 ezer vállalkozás mindennapi ügyeinek intézését segítjük innovatív megoldásainkkal. Ismerjük a vállalkozók kihívásait, gondolkodását. Fontos számunkra, hogy átadjuk a Számlázz.hu 18 éves tapasztalatát, és olyan témákban is segítsük a vállalkozókat, amelyek túlmutatnak a pénzügyi adminisztráción. A PARK információs és kommunikációs hub értékes gondolatokat mutat be értékes szakemberektől” – mondta el Lengyel Zoltán, a Számlázz.hu marketing igazgatója.

A Számlázz.hu PARK felületén az érdeklődők már olvashattak többek között a válságra való felkészülés stratégiai eszközeiről, a mesterséges intelligencia „betöréséről”, a marketing tartalomgyártásról, a nemzetközi terjeszkedésről, networkingről, CRM-ről. „Most a fenntarthatóság került a fókuszba, amelyet komplexen, de közérthetően és célirányosan kívánunk bemutatni. Mondhatjuk, hogy kizöldült a PARK” – tette hozzá Lengyel Zoltán.

 

Fotó: PARK

 

SOCIAL MEDIA