Új reklámfilmmel élesztette fel az Magyar Labdarúgó Szövetség korábbi kampányát

Hírek

Az MLSZ tíz évvel ezelőtt hívta életre először a Gyűlölet nem pálya kampányt, amely az elmúlt, csendesebb évek után most megújítva és nagyobb hangsúllyal helyezi előtérbe fontos üzenetét: a labdarúgásban nincs helye a gyűlölködésnek, a diszkriminációnak.

 

A szervezet a kreatív ügynökségi munkával a Human Telex Advertising & Eventet bízta meg, amely a kampányhoz készülő reklámfilmet is jegyzi. A kreatív ötlet arra alapul, hogy egy focimeccs valóságos adrenalinbomba. A hangulat, az atmoszféra olyan érzelmeket szabadít fel a szurkolókban és a játékosokban egyaránt, amihez kevés fogható van. Ebbe az érzelmi hullámvasútba sok minden belefér – a szpotban ilyen szituációkat látunk –, hiszen mindenki másképp éli meg az élményeket. Azonban egyvalami semmilyen körülmények között nem: a gyűlölet – erre hívja fel végül a figyelmet Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, valamint Szoboszlai Dominik és Sallai Roland válogatott labdarúgók.

Érdekesség, hogy a filmet novemberben forgatták, ezért a vizes pólós, valamint a félmeztelen, tetovált szurkolós jeleneteknél nagyon gyorsan és hatékonyan kellett dolgoznia a stábnak, hogy a szereplők ne fázzanak meg a hidegben.

A kampányhoz készült film mind a válogatott, mind a klubcsapatok mérkőzésein futni fog. Ezenkívül printhirdetések formájában is kommunikálják a fontos üzenetet.

 

Stáblista

Megrendelő: Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ)

Csabai András, marketing osztályvezető

Dinnyés Márton, kommunikációs osztályvezető

Varga Sándor, kommunikációs munkatárs

Kreatív ügynökség: Human Telex Advertising & Event

Creative Director: Tatlin

Head of Copy: Nagy László

Head of Art: Lénárd György

Senior Copywriter: Simon Balázs

Senior Art Director: Márton Sándor

Client Service Director: Balogh Renáta

Account Director: Péntek Erika

Senior Account Manager: Hoffmann Gabriella

Junior Account Manager: Rózsahegyi Fanni

 

Produkció:

Gyártóház: Focusfox Kft.
Producer: Vass Csaba
Rendező: Lehel Olivér
Operatőr: Szőke János
Gyártásvezető: Závodszky Tamás

Fotós: Gálos Viktor

Stylist: Ferencz Zsófi

Make-up: Gulyás Noémi

 

SOCIAL MEDIA