Új produkciókkal bővül a radiocafé kínálata

Hírek

Kultikus műsorral erősít a radiocafé, mégpedig egy olyan produkcióval, amely már elődjénél is hallható volt, annak megszűnésével pedig más csatornán élt tovább és teljesedett ki. 2023 januárjától ugyanis a Millásreggeli és műsorvezetői, Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András „hazatérnek” és újra a radiocafén hallható majd a gazdasági muppet show.

 

A Millásreggeli stábja nagy várakozásokkal tekint az új együttműködés elé. Úgy vélik, a radiocafé sikereihez és megerősödéséhez legalább annyit hozzá tudnak majd tenni, mint jelenlegi rádiócsatornájuk eredményeihez. Az új csatorna vezetésével jelenleg is zajló egyeztetések, ötletelések egyértelműen ebbe az irányba mutatnak. A Millásreggeli csapata biztos abban, hogy a műsor és a hozzá kapcsolódó produkciók a legjobb helyre kerülnek a csatornaváltással – írják.

Szőke Tibor, a radiocafé ügyvezetője elmondta: „A Millásreggeli „hazatérése” amellett, hogy a gazdasági témák megjelenésével szélesíti kínálatunkat, azt is jelenti, hogy komolyan vesszük elődünk szellemiségét. A Millásreggeli jelentős rajongótábora erősíti a radiocafét és hozzájárul, hogy Budapest vezető rádiói közé kerüljünk 2023-ban. Mivel a radiocafé nem „egysávos” rádió, koncepciónk és törekvéseink lényege, hogy egész nap releváns és érdekes tartalmat kínáljunk. Ezért hamarosan további kulturális és zenei műsorokat indítunk. Az eddigi reggeli műsor, a Süssfelnap súlyponti interjúi, beszélgetései várhatóan új, önálló produkcióként kapnak helyet. Ezen kívül lesznek új zenei, filmes és filmzenei műsoraink, valamint gyermekeknek, illetve sosem felnövő felnőtteknek szóló programok is.”

 

SOCIAL MEDIA