Új, nemzetközi ínyencségekkel bővül a Tesco Finest kínálata

Hírek

Fair Trade minősítésű kávékkal, Srí Lanka-i teával, olasz pestoval és ínyenc lekvárokkal bővül a Tesco prémium sajátmárkás termékei, a Tesco Finest specialitások kínálata. A cseh, magyar és szlovák Tesco áruházak azonos Finest termékeket kínálnak. A prémium termékek között jelenleg magyar szállítótól beszerzett kakaópor kapható, karácsonykor pedig hazai szaloncukor is szerepel majd a kínálatban.

 

„A Tesco Finest a világ specialitásait gyűjti össze. A magas minőségű, különleges alapanyagokból, eljárással vagy eredeti recept alapján készülő termékek a különleges kulináris élményeket kereső vásárlóink számára is inspirálók. Ezért is vagyunk rá olyan büszkék, hogy a közép-európai régióba magyar partnerek is szállítanak Finest termékeket” – mondta Sánta Roland, a Tesco közép-európai kategória készlettervezési menedzsere.

A bővülő Tesco Finest kínálat számos ínyencséget kínál:

  • Fair Trade minősítésű kávé Kolumbiából és Szumátráról, amelyek a legmagasabb társadalmi, gazdasági és környezetvédelmi elvárásoknak felelnek meg. Előbbire a pörkölés során előbújó mogyorós ízvilág, utóbbira intenzív sötét csokoládés aroma jellemző.
  • Kézzel készült, tengeri sós, almaecetes és édes chilis chipsek brit specialisták műhelyéből.
  • UTZ minősítésű svájci csokoládé különlegességek, amely jelölés igazolja, hogy a termelés során biztonságos és egészségre nem ártalmas munkakörülmények, valamint környezetvédelmi szempontok figyelembe vétele mellett zajlik.
  • Olasz hagyományok szerint készült pesto paradicsommal, friss bazsalikommal, parmezánnal, Pecorino sajttal és fenyőmaggal. Érdekesség, hogy ezt a pestot csak egyetlen évszakban készítik, amikor a liguriai bazsalikom sajátos íze a legintenzívebb.
  • Mentás zöld tea Sri Lanka-i ültetvényekről, ami a Tesco speciális, piramis formájú, biológiailag lebomló hálós csomagolásában kapható.

A Tesco Finest kínálatában a világ minden tájáról találni különlegességeket: több generációs borászatoktól származó borokat, sajtkülönlegességeket, Görögország különböző régióiból származó olívabogyót, ecetes sós rágcsálnivalókat, míg az édesszájúak sós karamell öntetet, mályva szirupot, csokoládé különlegességeket, egészséges müzliket is választhatnak.

SOCIAL MEDIA