Új közép-európai keresleti igazgatót nevezett ki a Mars

Karrier Kiemelt

A Mars, a világ egyik legnagyobb édesség-, rágógumi-, élelmiszer- és kisállateledel-gyártója Daniela Hlavackovát nevezi ki új közép-európai keresleti igazgatójává. Daniela, aki korábban Szlovákia piaci igazgatója volt, most a régió négy országában – Csehországban, Romániában, Magyarországon és Szlovákiában – lesz felelős a marketingtevékenységért és az ezáltal ösztönzött növekedésért.

 

Daniela 2006-ban csatlakozott a Marshoz, és a vállalaton belüli karrierje jól tükrözi a Mars elkötelezettségét a tehetségfejlesztés mellett. Az évek során számos pozíciót töltött be a marketing területén, többek között a Wrigley UK-nál, nemzetközi megbízatásban mint tevékenységvezető, majd regionális szerepkörben, mint marketingmenedzser. Éppen tíz éve dolgozott a Marsnál, amikor lehetőséget kapott arra, hogy a közép-európai vezetői csapat tagjává váljon a rágógumi és édesség szegmens marketingigazgatójaként.

A Mars elkötelezett a munkatársak fejlődése, a csapatok ereje és a sokszínűség mellett. Ennek jegyében 2020 elején Daniela is új kihívást vállalt, és az értékesítés területére lépett, hogy tapasztalatát gyarapítsa és tehetségét fejlessze azzal, hogy Szlovákia piaci igazgatója lett. Ez a szerepkör lehetőséget biztosított számára, hogy értékes operatív tapasztalatot szerezzen az értékesítés és az ügyfélkezelés területén, és átfogó piaci felelősséget vállaljon az ország üzleti teljesítményéért.

Új szerepében, mint közép-európai keresleti igazgató, Daniela a Mars közép-európai régió négy országában, a Mars összes szegmensében (rágógumi és édesség, csokoládé, kisállateledel és élelmiszer) a minőségi növekedés és a marketingtevékenység előmozdításáért lesz felelős.  Nemcsak a marketing és az értékesítés terén szerzett értékes tapasztalatát, hanem a tehetségfejlesztés iránti szenvedélyét és az eredmények iránti erős törekvését is magával hozza.

Daniela James McGrath-ot váltja ebben a pozícióban, aki szintén a Marsnál folytatja karrierjét, Svédország piaci igazgatójaként.

Mivel a Mars nagy hangsúlyt fektet a munkatársak fejlődésére, karrierem során széleskörű tapasztalatot szereztem, és különböző pozíciókat töltöttem be különböző funkciókban, szegmensekben és régiókban. A vállalat mindig odafigyelt az igényeimre a különböző életszakaszaimban, például lehetővé tette számomra, hogy rugalmas munkaidőben dolgozhassak, amikor a szülési szabadságom után részmunkaidőben tértem vissza. Büszke vagyok, hogy egy ilyen sokszínű és növekvő üzletágat vezethetek, és alig várom, hogy hazatérjek Prágába a családommal” – mondta el Daniela Hlavackova.

Daniela Hlavackova kinevezésével a Mars egyben a női egyenjogúság napjának 101. évfordulóját is ünnepli. Ez egy fontos ügy a Mars számára, hiszen a vállalat célja, hogy a nemek közötti egyenlőség megvalósításán dolgozzon a munkaerőpiacon, csökkentse a nemi előítéleteket, rugalmasságot és támogatást nyújtson a különböző életszakaszokban lévő nőknek, és lehetőséget biztosítson számukra a vezetői pozíciók eléréséhez.

 

SOCIAL MEDIA