Új kommunikációs igazgató a The Ritz-Carlton Budapestnél

Karrier

Schulhof Petra egyik fő feladata lesz, hogy tovább népszerűsítse a The Ritz-Carlton magyarországi szállodáját a hazai vendégek és a külföldi utazók körében.

Schulhof Petra több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A Berlinből frissen hazatért szakember pályafutása során olyan szállodákban látott el kommunikációs- és marketingmenedzseri pozíciókat, mint a Budapest Marriott Hotel, ahol többek között a szálloda teljeskörű megújulásának kommunikációjáért volt felelős, valamint a Courtyard by Marriott Budapest City Center, ahol a Courtyard márka hazai bevezetése mellett, a szálloda megnyitásának PR feladatait koordinálta.

A külföldi Marriott szállodák közül elsőként a Doha Marriott Hotelben, majd ezt követően a Dubai Marriott Hotels cluster csapatában dolgozott PR-, és marketingkommunikációs menedzserként. Utóbbi pozíciójában kilenc szálloda, több mint negyven étterem és négy spa marketingkommunikációs feladatainak összehangolásáért, valamint mindezek marketing-, és kommunikációs terveinek kidolgozásáért volt felelős.

SOCIAL MEDIA