Új, kalóriamentes sportitallal jelentkezik a POWERADE®

Hírek

A Coca-Cola sportital termékcsaládja, a POWERADE® új, kalóriamentes termékkel bővül. A Powerade Zero Mountain Blast már a magyar piacon is elérhető, és elsősorban azokat a fogyasztókat célozza, akik kevésbé intenzív sportoláshoz keresnek italt, illetve akik szeretnének ügyelni kalóriabevitelükre.

 

Az új termék a POWERADE® nemrégiben indított „Pause is Power” globális márkakampányába illeszkedik, amely az aktív életet élő fogyasztók fizikai és mentális jólétére összpontosít.

A POWERADE® Zero ideális a kevésbé intenzív edzésekhez, amikor a fogyasztóknak nincs szükségük feltétlenül hozzáadott szénhidrátokra, vagy azok számára, akik szeretnének odafigyelni a kalóriabevitelükre. A POWERADE® Zero B6-vitaminnal van dúsítva, amely egyaránt segíti a testet és az elmét*.

Nem tudunk minden nap személyes rekordokat felállítani, de minden nap szükségünk van a hidratációra” – mondta Aldrete-Andavölgyi Bianka, a márka magyarországi brand menedzsere. „Úgy gondoljuk, a sportban nem kizárólag a versenyeken elért eredmény számít. Nekünk minden aktív életet élő fogyasztó egyaránt fontos – ezt az üzenetet testesíti meg a ’Pause is Power’ kampányunk is. Mivel tudjuk, hogy sokan közülünk rövidebb vagy alacsonyabb intenzitású edzéseket is végeznek, örömmel jelentjük be, hogy POWERADE® kínálatunk új, kalóriamentes termékkel bővül. Így még több választási lehetőséget biztosítunk a könnyebb testmozgásokhoz, illetve azok számára, akik a kalóriabevitelüket szeretnék kontroll alatt tartani, esetleg diétás életmódot folytatnak.”

2022 márciusában a POWERADE® globális kampányt indított. A „Pause is Power” a testi és mentális jólétet helyezi előtérbe a győzelemmel szemben. A POWERADE® azt szeretné, ha az emberek tudnák, éreznék és hinnék, hogy nyugodtan tarthatnak szünetet tevékenységeik közben, hiszen ez még erősebbé teszi őket.

A Powerade Mountain Blast Zero már elérhető a magyar piacon. A kampányt digitális out-of-home reklám, online videó és közösségi médiatartalmak erősítik. A helyi élelmiszerüzletekben elhelyezett bannerektől a rádióállomásokon keresztül a közösségi csatornákon megjelenő hirdetésekig a POWERADE ZERO® 2023 folyamán mindenre kiterjedő kampányt indít a közösségi és a digitális felületeken.

A POWERADE® Mountain Blast Zero-val kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a https://www.coca-cola.hu/markaink/powerade weboldalra.

 

*A B6-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkciókhoz. A változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként fogyassza.

 

SOCIAL MEDIA