Új italkülönlegességet vezet be idén a Zwack

Hírek

A Kalumba Madagascar Maracuja Gin a maracuja és a citromfű kombinációjával hoz felfrissülést a forró éjszakákba, megidézve a trópusok hangulatát.

 

A Zwack Család generációkon átívelő, több mint kétszáz éves tapasztalatát legendák, innovációit pedig mindig egy kis misztikum és rejtély övezi. A Kalumba története a dzsungelben kezdődött, a népszerű ginek Madagaszkárról és Afrikából származó gyógy- és fűszernövényekkel, köztük a névadó kalumbagyökérrel készülnek. A Kalumba White Gin és Spiced Gin mellé 2022-ben érkezett a mangós és vérnarancsos társ, a maracujával immár öttagúra bővült a Kalumba-kínálat. A trópusi illatokat és ízeket megidéző Kalumba Madagascar Maracuja Gin májustól kapható.

Az új, maracujás gin – többek között – citromhéj, citromfű, citrus mirtusz, kubebabors, rózsabors, citromnád, nemes babér, koriander, narancshéj, grapefruit héj és kalumbagyökér hozzáadásával készül, a frissítő lecsengésért a változatos gyümölcsös jegyek és a boróka összetéveszthetetlen zamata felel. Mindezek megteremtik az édes és savanykás ízjegyek harmóniáját. A ginkülönlegességet tradicionális módszerekkel készítik a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúrájában.

A Kalumba Madagascar Maracuja Gin fogyasztása gin tonik koktél formájában javasolt – írják.

 

SOCIAL MEDIA