Új globális pozicionálással jelentkezik a MediaCom

Hírek

A marketing egyre összetettebb világában az a vállalat fog tudni jó döntéseket hozni, amelyik képes átlátni a „nagy képet”, érzékeli és érti a piaci mozgásokat, trendeket, és ezekre képes hatékony üzleti válaszokat adni.

 

Ennek elősegítésére új globális pozicionálással és értékajánlattal jelentkezik a MediaCom: a „See the Bigger Picture” filozófia azt jelzi, hogy az ügynökség teljes üzleti és kommunikációs rendszerük átfogó megértésében és a piaci lehetőségek maximális kihasználásában kíván ügyfelei segítségére lenni.

A Mediacom globálisan és helyileg is olyan szolgáltatásokat fejleszt az ügyféligényekre válaszul, amelyek segítenek az új növekedési lehetőségek megtalálásában és kiaknázásában, növelve a marketingbefektetések megtérülését.

Az ambiciózus cél elérése érdekében a MediaCom tovább fejleszti Systems Thinking filozófiáját és olyan termékeket és technológiákat kapcsol hozzá, amelyek jól integrálhatók a GroupM és a WPP kínálta széles eszköztárral. A jövőben a korábbiaknál is nagyobb hangsúly kerül az adat alapú megoldásokra, az analitikára, a tartalmi relevanciára és az üzleti eredményességre.

A márkamegújítás Nick Lawson globális vezérigazgatóvá történt 2020 júliusi kinevezése nyomán valósul meg, és együtt jár az arculat átfogó frissítésével is. Ez utóbbira nem volt példa az ügynökség elmúlt harminc évében.

“A világ egyre gyorsabban változik körülöttünk. Az új környezet számos üzleti lehetőséget kínál azon márkák számára, amelyek holisztikusan gondolkodnak a marketingtevékenységükről. Úgy gondoljuk, hogy új értékajánlatunk, amely arról szól, hogy lépj eggyel hátrébb, és lásd egyben a nagy képet, nagy hatással lehet az ügyfeleink marketingbefektetéseinek megtérülésére. Úgy hiszem, erre azért vagyunk mi a leginkább képesek, mert a már hat éve folyamatosan fejlesztett Systems Thinking közelítésünkben gyökeredzik, és az embereket előtérbe helyező People First, Better Results kultúránk keretében fog megvalósulni. Izgatottan várom, hogyan kel életre, és biztosít növekedést ügyfeleink számára” – mondta el Nick Lawson, a MediaCom globális vezérigazgatója.

SOCIAL MEDIA