Új futópadot mutatott be a párizsi olimpia hivatalos partnere

Hírek

A Technogym elhozta a magyar piacra legújabb futópadját. „A Technogym Run komplex megoldást kínál a kardiovaszkuláris- és erőedzések elvégzéséhez úgy, hogy közben a digitális konzolon elérhető tartalmak nyújtanak kellő motivációt a felhasználóknak” – hívta fel a figyelmet Szekosán Anett, a Technogym marketingvezetője.

 

„Vannak, akik azért futnak, hogy fittek maradjanak, mások fogyni szeretnének, vagy épp fejleszteni kívánják a sportteljesítményüket. Bármilyen célkitűzésről legyen is szó, a Technogym Run biztosan a segítségükre lesz” – hangsúlyozta Szekosán Anett. Hozzátette: a készülék 27 colos, nagy felbontású digitális kijelzője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák az edzésprogramok széles skálájából a leginkább megfelelőt (kardió, erősítő ill. magas intenzitású). Igény szerint pedig akár olyan edzésvideókból is lehet választani, amelyekben profi trénerek segítik a felhasználókat. A virtuális, szabadtéri edzésprogramok pedig igazodnak a felhasználó sebességéhez.

Mindezek mellett a Technogym Live végtelen szórakozási lehetőségeket kínál, ideértve az olyan népszerű streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix, vagy videómegosztókat, mint a Youtube. A készüléken egy-két kattintással a közösségi média, valamint számtalan TV-csatorna is elérhető. A Technogym Run továbbá különféle, futópadon kívüli bootcamp edzésprogramokat is kínál – írják.

„A prémium minőségű fitneszgépeket gyártó Technogym az új futópadján a valaha volt legreaktívabb futófelületét alkalmazta” – mondja Szekosán Anett.

A Technogym Run tehát egy olyan újgenerációs futópad, amely nemcsak megfelel a legújabb 21. századi kihívásoknak, hanem egyenesen új trendeket állít fel az otthoni fitneszgépek terén. A vadonatúj futópad elhozza a magyar háztartásokba a sportolás és a futás szabadságát, és professzionális edzésprogramok megvalósítását teszi lehetővé – teszik hozzá.

 

SOCIAL MEDIA