Új értékesítési igazgató a Drehernél

Karrier Kiemelt

Ez év júniusától Szilágyi Csaba felel a Dreher termékek értékesítésével összefüggő feladatokért. Az új vezető széleskörű magyarországi és nemzetközi tapasztalatokkal bír ezen a szakmai területen, a Dreherhez a Jacobs Douwe Egberts amszterdami központjából érkezett.

 

Szilágyi Csaba a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán szerzett közgazdász diplomát. Szakmai pályafutását 2002-ben a Procter&Gamble-nél kezdte. Először az észak-kelet magyarországi régióban, értékesítési képviselőként a P&G termékek kisboltok számára való értékesítéséért felelt, majd innen fokozatosan jutott el 2006-ra az egész országra kiterjedő menedzseri pozícióba, és végül 2009-től a legnagyobb láncokért felelős értékesítési csapatot irányította a cégnél.

2010-ben csatlakozott a Jacobs Douwe Egbertshez, ahol kezdetben értékesítési csoportvezetőként ő irányította az országos értékesítési csapat munkáját és a hazai kiskereskedelmi láncok értékesítéséért foglalkozó csapatokat. E megbízatása során sikeresen alakította át a kulcsfontosságú értékesítési partnerekkel fennálló szerződéses feltételeket, valamint felelős volt a vállalat értékesítési csapatának folyamatos fejlesztéséért és a hatékonyabb kiskereskedelmi műveletek kialakításáért. 2015-től a JDE teljes hazai értékesítését irányította, majd 2020-ban nemzetközi megbízást kapott, amelyben globális szinten olyan ügyfelekért felelt, mint a Lidl, az Aldi, a Kaufland, az EMD és a Metro.

„Ahogy felmerült a lehetősége, hogy az egyik legnagyobb múlttal rendelkező hazai vállalatnál folytassam a karrierem, azonnal tudatosult bennem, hogy nagyon könnyen tudok azonosulni a Dreher üzletpolitikájával, értékeivel, hagyományaival. Izgalmas és megtisztelő feladat, hogy egy ilyen nagy múltú cég jövőjének alakításában részt vehetek. Bízom benne, hogy az FMCG terén szerzett jelentős tapasztalatom és az értékesítési szervezet jövőképének és stratégiai céljainak kialakításához szükséges kereskedelmi érzékem révén nagyban hozzá tudok járulni a Dreher következő sikeres éveihez, évtizedeihez.” – mondta el Szilágyi Csaba kinevezése kapcsán.

Az értékesítési igazgató feleségével és két gyermekével él. A család nagyon fontos a számára, belőlük merít erőt a mindennapi kihívásokhoz. Hobbija a túrázás és a szabadtéri sportok. A természet és a hegyek jelentik neki a tökéletes helyszínt a kikapcsolódáshoz.

 

SOCIAL MEDIA