Új divíziót indított a Marquard Group Hungary: Perkó Rudolf vezetésével állt fel a Digital Service Studio

Karrier Kiemelt

Az új divízió teljeskörű szolgáltatást nyújt a hirdetőknek a kreatív koncepció megalkotásától a branded content tartalmak elkészítésén át egészen a terjesztésig. A Digital Service Studio a Marquard Group Hungary teljes portfólióján belül kínál írott, videós és podcast content marketing megoldásokat, valamint a Marquard kiadványaitól független feladatokat is vállal.

 

„Hisszük, hogy az értékes hozzáadott tartalomnak köszönhetően nemcsak könnyebben befogadhatóvá válik a hirdető üzenete, hanem ezen felül pozitív érzetet is társítanak a felhasználók az adott márka vagy szolgáltatás felé, könnyebben elköteleződnek” – mondta el Perkó Rudolf, a Digital Service Studio vezetője.

A szakember korábban a Totalcar.hu ügyvezetője volt, azt megelőzően pedig a Nestlé ernyőmárka marketingkommunikációért felelt, illetve az Indamedia marketing vezetői pozícióját töltötte be, ahol a Brand & Content Studio vezetése is a feladatai közé tartozott, így otthonosan mozog a területen.

„Nagyon örülünk, hogy Rudolf januártól a Marquard csapatát erősíti! Az általa vezetett Digital Service Stúdió létrehozása része annak a folyamatnak, ami évek óta tart nálunk. Elmondhatjuk, hogy klasszikus kiadóvállalatunk mára modern, „digital first” médiacéggé alakult, amely felkarolja a fejlesztéseket és minden platformon tartalmakat, valamint kreatív marketing megoldásokat kínál partnereinek. Hiszünk a brandjeink erejében, valamint abban, hogy a fejlődést nem követni kell, hanem az élére állni” – mondta el Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezető igazgatója.

 

SOCIAL MEDIA