Új Digitális innovációs és termékfejlesztési menedzser a Central Médiacsoportnál

Karrier Kiemelt

Kovács Balázs október 3-tól a Central digitális portfóliójában folytatja karrierjét, ahol feladata közé tartozik majd többek között az új üzleti modellek kialakítása, azok stratégiájának megtervezése, fejlesztése és kutatása.

 

Balázs az Ipsos Zrt.-től igazol át a Central kötelékébe, ahol üzletfejlesztési, kutatói és médiapiaci tapasztalatait kamatoztatja az új pozícióban. „A csillagok különleges együttállasának éltem meg, amikor a Central Médiacsoport kifejezetten egy olyan feladattal keresett meg, amiben a jövőmet elképzeltem, és amiben a legfőbb erősségeimet és rendhagyónak nevezhető piaci tapasztalataimat egyidejűleg kamatoztathatom. Nem volt kérdés számomra, hogy bele akarok vágni ebbe a kalandba” – nyilatkozta Kovács Balázs.

Bognár Bálint

A jövőben kiemelt hangsúlyt szeretnénk fektetni arra, hogy még jobb felhasználói élményben legyen része az oldalainkra érkező olvasóknak, valamint folyamatosan újabb és újabb digitális üzleti modellekkel jelenjünk meg a piacon. Ezen a két területen Balázs tapasztalata nagy mértékben fogja segíteni a munkánkat” – tette hozzá Bognár Bálint digitálisportfolió-igazgató.

Kovács Balázs 2006-ban marketing szakos közgazdászként diplomázott, majd ezt követően kezdte meg kutatói pályáját. 2009-től a Viasat kutatási osztályát vezette, és később szerzett értékes tapasztalatokat az Omnicom Media Group innovációs vezetőjeként. Továbbá média- és neuromarketing cégeknek is dolgozott külső szakértőként. 2015-ben csatlakozott az Ipsoshoz, ahol médiakutatási igazgató, üzletfejlesztési és marketingkommunikációs vezető pozíciókat töltött be.

 

 

SOCIAL MEDIA