Új Account Directorral erősít a Lounge Communication

Karrier

Teremi J. Balázs személyében új Account Director érkezett a Lounge Communication bővülő csapatába.

A tapasztalt szakember az ügynökség legnagyobb partnerein tölt be tanácsadó és projektvezető szerepet, dolgozik többek között a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Vodafone SSC, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató, a V4 eSport Fesztivál és a Hunguardkommunikációján.

Teremi J. Balázs korábban a Café PR-ben dolgozott account pozícióban, legnagyobb ügyfelei az OTP Bank, a Siemens Magyarország és a Groupama Biztosító voltak. Pályafutása során az ügynökségek mellett a közigazgatási kommunikációba és a fesztiválszervezésbe is belekóstolt.

„Balázzsal pályája kezdetén dolgoztunk együtt, azóta nem tévesztettük egymást szem elől. Az eltelt másfél évtizedben jelentős tapasztalatot szerzett olyan kulcsterületeken, ami az ügynökségünk jelenlegi és jövőbeni ügyfélköre, illetve a növekedési terveink szempontjából fontosak. Vezetőként a kollégák szakmai támogatásában is számítok rá” – mondta Mamusits Péter, a tavalyi évben a Kreatív Prizma PR-vezérelt integrált kampány kategóriájában győztes Lounge Communication ügyvezető igazgatója.

Mamusits a cég idei terveiről is beszámolt: „Markáns növekedési terveink vannak 2018-ra, mind a létszámunkat, mind az ügyfélkörünket szeretnénk másfél-kétszeresére növelni. Ennek alapja, és személyzeti lépéseink is ezt erősítik, hogy nagyon erős szakmai kapacitással rendelkezünk, a vezető munkatársaink a legnagyobb kommunikációs tanácsadó vállalatoktól érkeztek.”

SOCIAL MEDIA