Tóth Gabi párjának rosszulesett, hogy a fricska szó negatív értelmezést kapott

Tejszínhub

Exkluzív interjút adott a Mandinernek Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes tagja, Tóth Gabi párja. Az interjúban kitértek arra, hogy „a bulvár összekente, negatív felhangot kapott” a fricska kifejezés.

 

„Kicsit rosszulesett, hogy a fricska szó kapott egy negatív értelmezést. Az kicsit kellemetlen vol, de minden csoda három napig tart. Ha az ember alázatos, ha a saját munkájára figyel, akkor ezek leperegnek” – mondta.

Arra, hogy olyan jelzőket kapott, mint a „fricskás fiú”, nem érdeklik, nem is olvassa ezeket a véleményeket. „Ez nem egy valós dolog, ez a médiában kreált, manipulatív… nem is manipulatív, hanem azt mondom, nem valós, mindenki fröcsög.”

Papp Máté Bence azt mondja, pozitív lelki beállítottsággal kell élni az életet, hogy ne zavarják őt a negatív kritikák – írja a 24.hu.

„Féltem, hogy a Gabival való kapcsolatom hírére az egész eddigi munkámat majd azzal fogják magyarázni, hogy a Gabi miatt lettem az, aki. Ez a mai napig zavar: előtte is képviseltem valamit, ezután is fogok. Elkerülhetetlen, hogy ő segítsen engem. (…) Egyként gondolkozunk, egy értékrendben hiszünk politikailag, vallásilag, érzelmileg.”

 

Fotó: Mandiner

 

SOCIAL MEDIA