Tortával lepte meg Will Smith-t Vastag Csaba

Kiemelt Tejszínhub

Különleges epizóddal vár a péntek esti World Stage az MTV-n: Will Smith budapesti, születésnapi koncertjét azok is megnézhetik, akik nem jutottak el a bazilika elé a múlt héten. A műsor különlegessége, hogy közel 150 országban sugározzák majd, így szerte a világban sokmillióan tombolhatnak a mozisztár magyarországi rapkoncertjére. Az október 4-én 21:00-kor kezdődő műsort 21:30-kor az MTV Movie Special követi, amely a Gemini Mant, a sztár legújabb sci-fi akció-thrillerjét járja körül. Will Smith koncertjéről magyar zenészeket kérdeztek.

Will Smith budapesti koncertjére több hazai sztár is ellátogatott. Az Animal Cannibals tagjai alig várták, hogy élőben hallhassák a hollywoodi csillagot. Gyermekkorunk egyik nagy rap ikonja DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince volt. Az összes lemezük megvan, minden dalukat ismerjük. Imádjuk Will Smith szólóban elkövetett dalait is. Harminc éve vártunk erre a napra, hogy élőben is láthassuk őket. Nagyon ritkán járnak együtt Európában, de az USA-ban sincs sűrűn közös fellépésük. A budapesti koncertjük örök élményt nyújtott számunkra” – mesélték lelkesen a Kannibálok. Amióta Will Smith a színész karrierjére tette a hangsúlyt, sajnos az új zenéinek a száma lecsökkent. Cserébe viszont rengeteg felejthetetlen mozifilm főszereplőjeként zárhattuk újra a szívünkbe. A Gemini Mant kizárólag moziban érdemes megnézni, mert csak ott jön ki az a magasnál is magasabb képminőség, amit otthon képtelenség reprodukálni. Senki se lepődjön meg: a 3D még élethűbb az eddigieknél! A film nagyon látványos, izgalmas és szórakoztató. Minden magyar ember szívét megdobogtatja a rengeteg budapesti helyszín, amit a film megnézése után érdemes újra és újra meglátogatni.”

A sztár koncertjét Lotfi Begi sem hagyta ki. „Will egy igazi showman, ahogy kilépett a színpadra felrobbantotta a bazilika terét. Felcsendült az összes nagy klasszikus, és a koncert végén egy óriási ünneplés kezdődött Will 51. születésnapja alkalmából!” – avatott be lelkesen a részletekbe a dj.

Vastag Csaba egy meglepetéssel is készült a hírességnek, amit személyesen ő maga adott át. „Elvittem neki az idei év ország tortáját, a Kicsi Gesztenyét. A cukormentes verziót választottam, tiszteletben szerettem volna tartani Will diétáját. Meglepően szuper arc volt, két interjút is készítettünk vele” – mesélte a mostanában riporteri babérokra is törő énekes.

 

SOCIAL MEDIA