Főoldal/Tejszínhub

Richard Gere harminc éve udvarol Rómeóként Juliának

Ó, az a híres, limuzinos-esernyős erkélyjelenet Julia Robertsszel és Richard Gere-rel! Kerek szülinapját ünnepli a mára már hollywoodi klasszikusnak számító Micsoda nő!, amit harminc éve mutattak be a mozikban. A jubileum alkalmából augusztus 15-én este a Paramount Channel láthatjuk Garry Marshall romantikus vígjátékát. Hangolódjon velünk: összegyűjtöttük a legizgalmasabb kulisszatitkokat a film rajongói számára! Richard Gere […]

Tovább olvasom

A Konyhafőnök: indul a harc a csapatokba kerülésért

A Tábor hetének harmadik napján Kovács Kristóf kiképzőtiszt a bisztró konyhák világába kalauzolta el a versenyzőket, nem is kért kevesebbet, mint egy „tökéletes” elemekből álló, „egyszerű, őszinte” tányért.   A feladatban választható három alapanyagból, ami egy sügér, egy bélszín és egy sertésszűz volt, mindössze egyet kellett a versenyzőknek kiválasztaniuk. Egy klasszikus bisztró étel elkészítése volt […]

Tovább olvasom

A Konyhafőnök: folytatódott a Tábor hete

Kőkemény kiképzőtiszt nélkül nem elképzelhető egy Tábor: Baranyai Péter desszert séf az első feladatban egy képzeletbeli vadászatra hívta a versenyzőket, ráadásul egy szimultán főzéssel kellett bizonyítani a rátermettséget. A rendkívül összetett feladat sokaknak okozott meglepetést, többen lemaradtak, nehezen, vagy egyáltalán nem tudták behozni lemaradásukat. A kóstolás során a zsűri és a kiképző séf nem kímélte […]

Tovább olvasom

A Konyhafőnök: összeállt a Tábor hetének mezőnye

Újabb három versenyző kiesését követően összeállt a Tábor hetének 30 fős mezőnye. A kiképzés hétfőtől kezdődik. A továbbjutásért tollas kakassal küzdöttek meg a versenyzők, a bátrabbak a kakas izgalmasabb részeivel próbálkoztak, hogy ezzel is elkápráztassák a zsűrit.   A második feladatban igazán különleges alapanyagokkal dolgozhattak a versenyzők: békacomb, garnéla, bébipolip és bébi tintahal. Ezek közül […]

Tovább olvasom

A Konyhafőnök: lángolt a konyha

A Válogató második napján A Konyhafőnök történetének eddigi legnagyobb lángjai csaptak fel. Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos egy tojásheggyel és egy féldisznóval készült a Castingon túljutó, újabb 13 versenyző „ellen”.   Az első feladatban tésztaételt kellett villantaniuk a versenyzőknek, a tojás rendelkezésre állt, a Piactéren a versenyzők azonban nem találhattak húst: egy kifejezetten […]

Tovább olvasom

A Konyhafőnök – három kieső a Válogató első napján

A Casting-adásokat követően A Konyhafőnök a Válogató napokkal folytatódik, ahová 39 versenyzőnek szavazott Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő bizalmat. A következő – még két versenynapban – 13-13 fő próbálja meggyőzni a Michelin-csillagos séfeket és Zét, hogy érdemesek arra, hogy azok közé a 30 versenyző közé kerüljenek, akik a Tábor hetébe bejutnak, ahol a […]

Tovább olvasom

Görbicz Anita és Sterbik Árpád kedvencei az OMV töltőállomásokon

Ismét megújul a Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje által megálmodott OMV VIVA Gourmet Selection kínálat. Augusztus 1-től két teljesen új menüsor került a töltőállomások választékába. A legújabb szendvicsek a WTCR túraautó világkupa tavalyi győztesével, Michelisz Norberttel indult vonalat követik. Az OMV szponzoráltjaival közreműködésben olyan választék áll össze, amely tükrözi a sportolók ízlését, kedvenc […]

Tovább olvasom

A Válogatóval folytatódik A Konyhafőnök

Már a Casting adások alatt is mindenki megkapta a magáét, a fesztiválhangulat pedig tovább fokozódik! 39 versenyző jutott be a Válogató három napjára. Közülük kerül ki az az egy versenyző, aki megnyeri A Konyhafőnök címet és az ezzel járó 10 millió forintot. A zsűri továbbra is szigorú szemmel nézi a szakácspalántákat, nem kímélnek senkit!   […]

Tovább olvasom

Elindult A Konyhafőnök az első casting adással!

Az RTL Klub gasztro realityje elkezdődött. A tét most is A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint! Több ezer jelentkező közül most száz versenyzőnek adatott meg, hogy kamerák előtt mutatkozzon be ételével a zsűrinek. Most mindenki megkapja a magáét!   A Konyhafőnök történetében először láthatjuk a Válogatót. Mindenkinek 5 perce van tálalni […]

Tovább olvasom

Így aszalhatunk gyümölcsöket gyorsan és egyszerűen

Az aszalás ideális módja a gyümölcsök, gombák és gyógynövények egyszerű tartósításának. Mit több, finom és egészséges. Nincs szükség hozzá sem tartósítószerre, sem cukorra, sem pedig más egyéb adalékanyagra. Mégis tökéletesen megőrizhető ily módon a gyümölcsök és zöldségek íze a bennük lévő vitaminokkal és ásványi anyagokkal együtt. „Egy professzionális, elektromos aszalókészülékkel könnyedén készíthetők el a vitamindús […]

Tovább olvasom
Adatvédelmi beállítások