Szintet lépett Ördög Nóra és a Helia-D közös sminkmárkája

Hírek

Októbertől újabb harminc Rossmann üzlet polcain váltak elérhetővé Ördög Nóra és a Helia-D közös sminkkollekciójának termékei.

 

„A kezdetektől hittünk a NORA Beauty sikerében, viszont számunkra is elképesztő, hogy mindössze egy év alatt sikerült elérni, ami a legtöbb dekorkozmetikai márka álma. Bízom benne, hogy a jövőben is hasonlóan szép eredményeket tudunk elérni a márka életében” – emelte ki Budaházy Péter, a Helia-D tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

A márka nagyjából egy évvel ezelőtt még csak kis tálcákon jelent meg a Rossmann üzleteiben, ezt követően ideiglenes display állványokon találkozhattunk velük, idén októbertől pedig már a legnagyobb sminkmárkák között kapott állandó helyet.

„Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a Rossmann üzletekben végre egy magyar márka is képviselteti magát a legnagyobb sminkmárkák között, egy állandó dekorkozmetikai sminkállvánnyal” – tette hozzá Flórián László, a Rossmann ügyvezető igazgatója.

Szintén októbertől a márka kínálatába két új termék is bekerült: az egyik egy szemhéjpúder applikátor duo, a NORA szem duo pen, aminek különlegessége, hogy cserélhető patronnal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a termék kifogyásakor nem kell az egészet újra megvennünk, elengedő a színt tartalmazó patronból újat beszerezni.

„Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire odavagyok az okos és kompakt megoldásokért. Minden új termék megálmodásakor kiemelt figyelmet fordítunk ezekre a jellemzőkre. A szem duo pen tökéletes megoldás a rohanó hétköznapokra, ugyanis használata rendkívül egyszerű és gyors” – emelte ki Ördög Nóra, a NORA Beauty márka alapító-tulajdonosa.

A másik újdonság a márka életében az otthoni köröm-lakkzselé kollekció, amely kategória hazánkban először kerül fel a drogériák polcaira. A NORA Beauty és a Rossmann ezáltal közelebb hozta a professzionális körömápolást a vásárlókhoz. A márka vadonatúj LED-fényre kötő lakkzselé kollekciója azoknak a nőknek szól, akik egyébként is otthon lakkozzák körmeiket vagy éppen idő hiányában nem tudnak eljutni manikűröshöz – írják.

 

SOCIAL MEDIA