Survivor: A törzs Sabirát száműzte a Holtak szigetére

Tejszínhub

Pénteken eldől, hogy ki lesz a Survivor győztese, de addig is fokozódik a feszültség és egyre kevésbé bízhatnak meg egymásban a versenyzők. A taktikának most Sabira esett áldozatul.

 

Keddi előzetes: Aki megszerzi a védettségi nyakláncot, bejut a top 3-ba! (10.12.)

Miközben a Guazabara törzsben a top3-ért küzdenek a játékosok, a Holtak Szigetéről egy valaki újra kiesik. További részletek kedd este 21:15-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

 

Alex elsírta magát Kabátnak: „Hogy zavarhatom ennyire az embereket?”

A vitájuk után Dani megpróbált beszélni Alex-szel, azonban a lány nem látta értelmét a dolognak. Ezek után Kabát Petivel osztotta meg az érzéseit.

 

Sabira sírva hallgatta végig, ahogy Máté és Zsófi kibeszélik

A civil játékos egyedül üldögélt a menedéknél, amit Zsófi azonnal észrevett és pont ezért elkezdett Mátéval a közelgő Törzsi Tanácsról beszélgetni. Vajon miért akarta, hogy egykori barátnője mindent halljon?

 

Zsófi a vitáik ellenére is meg akarja menteni Sabirát?

Zsófi bevallotta Sabirának, hogy nem szeretné, ha kiesne és a Holtak Szigetére kerülne. Vajon milyen tervet eszelt ki, hogy szövetségese a Guazabara törzsben maradhasson?

 

Egy matracért küzdöttek a játékosok: „Ez a legnehezebb játék, gyerekek!”

A Guazabara törzs versenyzői mindent megtettek, hogy megszerezzék a nyereményt, pláne, hogy nem ez volt az egyetlen tétje a feladatnak.

 

Vajon ki a legkitartóbb játékos a Holtak Szigetén?

Újabb zsákmányszerző játékon vettek részt a holtak, amiben azt kellett bebizonyítaniuk, meddig bírnak egy keskeny kis fadarabon állni.

 

Rózsa szavazata mindent megkavart a Törzsi Tanácson

A Guazabara törzsnek újra döntenie kellett és egy valakit a Holtak Szigetére küldtek. A szavazatok még a játékosokat is meglepték.

 

További tartalmak a műsor hivatalos oldalain:

www.rtl.hu/survivor

www.facebook.com/survivorhun/

https://www.tiktok.com/@survivor_magyarorszag

https://instagram.com/survivorhun

 

SOCIAL MEDIA