Superbrands-díjas a Danone

Hírek

A Danone, az Actimel és az Activia is elnyerte az idén tizennyolcadik alkalommal odaítélt Superbrands-díjat, valamint a Danone vállalatként a Business Superbrands elismerésben is részesült.

 

A Danone a Superbrands-díj eddigi fennállásának szinte minden évében, tizenhat alkalommal került be az ötszáz magyarországi fogyasztói márka közé, amelyek a program során elismerésben részesültek. De a cég két legismertebb márkáját, az Actimelt és az Activiát sem először ítélték a kitüntető címre érdemesnek.

A díj odaítéléséről, mint minden évben, idén is egy többlépcsős előszűrést követően az összesen negyven, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság döntött.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ismét részesülhettünk ebben az elismerésben. A Danone-nál régóta fennálló küldetésünk, hogy termékeink révén a lehető legtöbb fogyasztó egészséges életviteléhez hozzájáruljunk. Ennek szellemében arra törekszünk, hogy minél több embert ösztönözzünk az egészségesebb és fenntarthatóbb étkezési szokások felvételére, miközben mérhető táplálkozási, társadalmi, szociális és környezeti hatások elérése mellett kötelezzük el magunkat. Ez a díj is azt bizonyítja, hogy jó úton haladunk” – mondta el dr. Kralovánszky Gábor, a Danone ügyvezetője az elismerés kapcsán.

 

Fotó: Danone

 

SOCIAL MEDIA