Strapabíró abroncsokat ajánl a Hankook a buszcégeknek

Hírek

A Hankook bemutatja új, hosszabb élettartamú SmartCity AU04+ városi busz abroncsát.

A városi buszok abroncsainak képesnek kell lenniük a folyamatos stop-and-go forgalom nagy terhelését elviselni, ugyanakkor biztonságos és hatékony használatot biztosítani. A SmartCity AU04+ modellel a Hankook ideális városi busz abroncsot kínál a piacon. A négy évszakos abroncs továbbfejlesztett futófelülete a lehető legalacsonyabb és legegyenletesebb kopást biztosítja. Az innovatív futófelületi keverék és az új abroncsszerkezet magas fokú biztonságot garantál és hatékony, környezetbarát alkalmazást tesz lehetővé a városi forgalomban. A Hankook a városi busz abroncsok átfogó termékskáláját kínálja, köztük az AU03, AU03+ és az új SmartCity AU04+ modellt.

A prémium abroncsgyártó Hankook egy új termékkel bővíti városi busz abroncskínálatát, a SmartCity AU04+ modellel. A városi forgalomra megfelelő autóbusz abroncs hatékony üzemanyag-fogyasztással és maximális kopásállósággal győzi meg az ügyfeleket. A futófelület kialakítását áttervezték, a mintaárkok elrendezése javítja a 3D-s mintaelemek stabilitását, az optimalizált cikk-cakkos mintaárkok kiemelkedő vonóerőátvitelt nyújtanak a futásteljesítmény csökkenése nélkül. A városi forgalomra jellemző állandó megállás és indulás nagy és rendszertelen terhelést okoz az autóbusz abroncsoknak. “Ebből követezően a Hankook módosította a vállrész szélességét és kialakítását a SmartCity AU04+ modellen, amivel még egyenletesebb kopás érhető el. Az új futófelületi keverék javított szerkezetének köszönhetően az abroncs hőállósága nőtt, ami csökkenti a kopást és még hosszabb élettartamot tesz lehetővé.“ – fűzte hozzá Klaus Krause, a Hankook hannoveri Európai Technológiai Központ igazgatója.

A biztonság alapvetően fontos követelmény a Hankook számára az abroncsok fejlesztésének folyamatában. A Hankook teljes városi abroncs választéka alátámasztja ezt az állítást. Az AU03+-hoz hasonlóan a SmartCity AU04+ modellt is megerősített oldalfal jellemzi. Ez védi az abroncsot a járdapadkával való érintkezésből adódó sérülésektől. Emellett mindhárom city bus abroncsmodell meggyőző féktávolságot nyújt; az AU04+ különösen a nedves körülmények közötti jellemzőivel tűnik ki, a javított lamella-elrendezésnek köszönhetően. A mély oldalfali kijelző a SmartCity AU04+ abroncson megkönnyíti az abroncs állapotának meghatározását, és ezzel elősegíti az időben történő kármegelőzést.

A SmartCity AU04+ 275/70R22.5 méretben kapható, és rendelkezik az M+S jelöléssel, valamint a 3PMSF szimbólummal (3 Peak Mountain Snowflake/ 3 hegycsúcs, hópehely).

SOCIAL MEDIA