Sorsdöntő meccseket közvetít a francia bajnokságból a Network4 csoport

Hírek

Mindezt nagyban hasonlít az NFL-mérkőzésekhez készülő RedZone-hoz: a képernyőn mindig az az összecsapás látható, amelyiken éppen a legfontosabb események zajlanak – gólok, kiállítások vagy véleményes helyzetek, ezeket 90 percen keresztül, angol kommentárral követhetik a nézők.

 

A körkapcsolást a NET4+ SPORT streaming felületen láthatják a futballrajongók, a tíz mérkőzés közül egyet azonban a MATCH4 csatornán is élőben nézhetnek: a Strasbourg-Paris Saint-Germain kerül képernyőre és természetesen a NET4+-ra is.

A két csapat találkozása azért ígérkezik kihagyhatatlannak, mert a párizsiak ezen a meccsen tehetik matematikailag is biztossá bajnoki címvédésüket. Amennyiben győznek, vagy egy pontot szereznek, biztosan bajnokok.

Megszerezhetik a címet a fővárosiak akkor is, ha kikapnak, azonban a Lens a saját pályáján nem nyer az Ajaccio ellen – utóbbinak tehát a győzelem az egyetlen opció az esélyei fenntartása érdekében. A PSG a cím esetleges megszerzésével francia rekordbajnokká válik tizenegyedik megnyert trófeájával.

 

SOCIAL MEDIA