Sorozatot készít az RTL a Valami Amerikából

Hírek

Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese és programigazgatója volt a SorozatWiki podcastjának vendége, és számos konkrét programról is beszámolt – írja a 24.hu.

 

Ebben hangzott el, hogy sorozat készült az RTL+ streamingplatformra a Valami Amerika című filmtrilógiából, melyet a filmek rendezője, Herendi Gábor készít majd. Erről Kolosi Péter csak annyit árult el, hogy lesz összefüggés a régi és az új Valami Amerika között.

Az RTL+-nál maradva új évad készül a Gyertek át!-ból, viszont a Nagy Fehér Főnökből nem jön újabb évad, amit Kolosi azzzal indokolt, hogy a sorozat cseh adaptáció volt, az eredeti változat írójának pedig kifejezett ars poeticaja, hogy minden sorozatból csak egy évadot ír. Nem szereti folytatni ezeket a szériákat, mert azt gondolja, hogy egy szezon alatt ő elmeséli azt a történetet, amit el akar mondani.

Szintén a streamingplatform előfizetői láthatják majd a Mellékhatás második évadát, amelyet még nyár előtt bemutatnak.

A programigazgató beszélt az RTL tévécsatorna műsorairól is, ezek közül a legfontosabb hír, hogy újra velük dolgozik a Barátok közt egykori alapító-producere, Kalamár Tamás, aki egy teljesen magyar, saját fejlesztésű napi sorozatot fog készíteni.

 

Fotó: mafab.hu

 

SOCIAL MEDIA