Sófalvi Attila a Mars Magyarország új piaci igazgatója

Karrier

Új piaci igazgatót neveztek ki a Mars Magyarország élére: június 1-jétől Sófalvi Attila felel a nemzetközi FMCG vállalat hazai igazgatási feladataiért.

Sófalvi Attila pályafutását 1998-ban kezdte a Nestlénél, ahol többek között brand managerként, régiós és nemzetközi key account managerként, valamint kategória sales managerként dolgozott. Ezt követően az ismert gyógyszeripari vállalat, a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. account managereként és az európai kiskereskedelmi hálózat stratégiai és marketingvezetőjeként tevékenykedett. Jelenlegi pozícióját megelőzően a Tchibo Budapest Kft. kereskedelmi igazgatójaként a vállalat kávé üzletágáért felelt, ahol 7 sikeres évet töltött el.

„Megtiszteltetés számomra egy ilyen nagy múltú vállalkozás munkáját segíteni” – mondta Sófalvi Attila. „Izgatottan várom az előttem álló feladatokat, és mivel egy összetartó, támogató csapatba kerültem, biztos vagyok benne, hogy gördülékeny lesz a közös munka. A Mars által alkalmazott Öt Alapelv (Minőség, Felelősség, Kölcsönösség, Hatékonyság és Szabadság) segíteni fog a céljaim elérésében, a munkatársak fejlődésének támogatásában, valamint a cég fenntartható növekedésének folytatásában” – tette hozzá a frissen kinevezett piaci igazgató.

SOCIAL MEDIA