Sara Brenner a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest értékesítési igazgatója

Karrier Kiemelt

Az idén májusban nyíló Matild Palota Sara Brennert nevezte ki az értékesítési igazgatói pozícióra. Sara a szállodaipari értékesítés és marketing területén szerzett stratégiai tapasztalatával nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Matild Palota vonzó választás legyen a nemzetközi leisure és üzleti utazók, valamint a helyi vendégek számára is.

 

Sara a szállodaiparban, az értékesítés és a marketing területén szerzett közel 20 éves tapasztalatát – melyből 10 évet értékesítési és marketing vezetői pozícióban töltött – fogja kamatoztatni új munkakörében. Képzett tárgyaló és vezető, komoly üzletfejlesztési, szállodanyitási és stratégiai tervezési szakértelemmel.

Eddigi karrierje során olyan nemzetközi vállalatoknál dolgozott, mint a Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc., Marriott International, Inc./Marriott International Luxury Brands. Egy másik rangos Luxury Collection szállodában – Hotel Imperial, a Luxury Collection Hotel, Vienna – szerzett tapasztalatának köszönhetően nemcsak a Luxury Collection márka szakértője, hanem a régióról is széleskörű ismeretekkel rendelkezik. Karrierjét a Horvát Köztársaság Állandó ENSZ Képviseletén kezdte, nemzetközi diplomáciai tapasztalatokat szerezve.

Sara a Bécsi Egyetemen fordítástudományok, valamint a kommunikációs és marketing tudományok területén szerzett képesítést. Horvátul és németül anyanyelvi szinten, angolul felsőfokon beszél.

SOCIAL MEDIA