Pumpkin Spice Latte újrahasznosított anyagokból készült bögrében

Hírek

A Starbucks népszerű szezonális itala, a Pumpkin Spice Latte, ismét elérhető a kávézólánc üzleteiben. Az ősz legkedveltebb italának árából továbbra is 160 forint kedvezményt biztosít a vállalat, ha azt saját termoszba, reusable cup-ba, vagy a legújabb, újrahasznosított, egyszer használatos papírpoharakból készült Circular Cup bögrébe kérik a vendégek.  

 

A Pumpkin Spice Latte már 2010 óta hozza el a Starbucks hazai vendégei számára az autentikus őszi hangulatot. A sütőtök ízesítésű kávé 2020 óta már teljesen vegán változatban is elérhető. A szirup mellett a tej és az ital tetején a hab is kérhető növényi alapú összetevőkből, így nem szükséges kompromisszumot kötnie azoknak sem, akik egyáltalán nem fogyasztanak állati eredetű készítményeket. Jeges változatban kérve a Pumpkin Spice Frappuccino egy frissítő italkülönlegesség, amely az őszi napsütésben igazi feltöltődést kínál.

A fenntarthatóság jegyében készült el a Starbucks legújabb megoldása, a Circular Cup, amely környezetbarát alternatívaként kelti új életre az egyszer használatos poharakat. Minden egyes pohár, amelyet a brit Circular & Co. cég a Starbucks számára készít, nagyjából hat darab eldobható papírpohárból készül, és a Starbucksra jellemző kialakítással érkezik.

A kávézólánc vendégeit is környezettudatosságra ösztönzi. Amennyiben a vásárlók italukat saját termoszba, reusable cup-ba, vagy a legújabb Circular Cup bögrébe kérik, a környezetkímélő megoldás mellé továbbra is 160 forint kedvezményt kapnak.

 

SOCIAL MEDIA