Pixeles új arculat: tízéves a Müpa

Hírek

Megújított imázskampánnyal és számos újdonsággal nyitotta meg jubileumi, tizedik évadát a Művészetek Palotája.

Szeptemberben elindult a Müpa tizedik évadának legnagyobb sztárjait és a különféle kiemelt programjait kommunikáló kampány, amellyel az intézmény egyben bevezette felfrissült arculatát is. A közönség a köztereken, a különféle online és offline felületeken találkozhat a hirdetési anyagokkal.

A kommunikáció célja átadni, hogy a Müpa a régió egyedülálló előadó-művészeti központjaként különleges találkozóhely, amely programjainak műfaji sokszínűségével és a különféle célcsoportok iránti nyitottságával lehetőséget teremt a közönség és művészetek közötti párbeszéd minden formájára.

A friss arculat különféle műfajokhoz köthető, állandó színei nem csak színessé és változatossá teszik a kampány kommunikációs anyagait, de biztosan vezetik is a közönséget a Müpa gazdag programkínálatában. A kortárs grafikai trendeknek megfelelő pixelek használata jól működik az online és az offline felületeken, a szórólapokon és a különféle saját kiadványokban is. A müpás előadások mozaikdarabok, amelyek teljesebbé teszik az életünket; a kampányban a pixelek ennek a nyitott a szemléletmódnak a vizuális metaforái. A Müpa kreatívügynöksége a Hammer Advertising.

SOCIAL MEDIA